Jump to content

New Revolution of DarkEvils

A new Revolution of Gaming Community. O comunitate unica , cu tema unica , Licenta IPS si TS3 proprie. Detinem proiecte deja realizate. Avem proiecte inca in desfasurare. Suntem in plina crestere. De ce noi ? Simplu ! Suntem unici,diferiti ! Noi nu promitem !! NOI FACEM DACA PUTEM ! Cu ce suntem mai buni fata de restu ? Noi nu dorim loc-ul 1. Noi dorim sa formam un loc in care sa intri de placere sa joci alaturi de noi, cu noi , cu prieteni tai / ai nostri. Nu mai sta pe ganduri alaturate noua. Welcome To DarkEvils Romania Community!

Bug's Report

Daca gasiti bug-uri, erori , nu ezitati sa le raportati la suport forum ! If you found a bug/error's not esitate to make a post on Forum Support and tell us to fix that !

S1L3NT

Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral Member

About S1L3NT

  • Rank
    New Member
  1. Nume: Danut Gabriel Varsta: 17 ani, De unde ai auzit de acest server spre administrare?: Dupa FB. Experienta in server ZM: Medie De ce doresti sa preiei acest server?: Deoarece doream sa deschid un server de cs 1.6, dar am aflat ca oferiti spre administrare. Asa ca bugetul meu il pot baga la boost. Vei fi activ pe serverul de teamspeak3 alaturi de echipa serverului?: Desigur. Cum vei popula serverul?: BOOST Vei adauga boost pe server?: Desigur. Contact ( steam / fb / instagram / wapp etc. : FB : https://www.facebook.com/Danezu.RUBY Alte detalii?: Succes cu comunitatea, sper sa fie cat mai mare.
×
×
  • Create New...