Jump to content

New Revolution of DarkEvils

A new Revolution of Gaming Community. O comunitate unica , cu tema unica , Licenta IPS si TS3 proprie. Detinem proiecte deja realizate. Avem proiecte inca in desfasurare. Suntem in plina crestere. De ce noi ? Simplu ! Suntem unici,diferiti ! Noi nu promitem !! NOI FACEM DACA PUTEM ! Cu ce suntem mai buni fata de restu ? Noi nu dorim loc-ul 1. Noi dorim sa formam un loc in care sa intri de placere sa joci alaturi de noi, cu noi , cu prieteni tai / ai nostri. Nu mai sta pe ganduri alaturate noua. Welcome To DarkEvils Romania Community!

Bug's Report

Daca gasiti bug-uri, erori , nu ezitati sa le raportati la suport forum ! If you found a bug/error's not esitate to make a post on Forum Support and tell us to fix that !

Rares_PLT

Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral Member

About Rares_PLT

  • Rank
    New Member
  1. NUME REAL*: Rares Valentin NICKNAME*: Rares_PLT VARSTA*: 16 CNP ( Primele 3 numere din CNP )*: 503 ORE Cs Go*: 275 AI CITIT REGULAMENTUL*: #Go.DarkEvils.Ro ORE PE SERVER*: 4 ore (https://imgur.com/a/NEyvQpj) EXPERIENTA ADMINAT?*: 10/10 MOTIVUL PENTRU CARE DORESTI ADMIN*: Motivul pentru care doresc admin este pentru a scapa server-ul de povara cu hackerii de pe csgo si pentru a popula server-ul din ce in ce mai mult. CE VEI ADUCE NOU*: Un server placut din punct de vedere al codatilor si al oamenilor ce vor sa isi promoveze o alta comunitate sau sa injure pe chat. AI INTRAT IN STEAMGROUP? *: Da. (https://imgur.com/a/NEyvQpj) INVITA PRIETENII IN STEAMGROUP*: Pe parcurs am sa incep sa invit din ce in ce mai mult, deocamdata nu am invitat pe nimeni. O SCURTA DESCRIERE DESPRE TINE*: Sunt un om de incredere, imi place sa administrez servere si sa am grija in asa fel incat jucatorii sa nu regrete ca se afla pe server-ul respectiv.
×
×
  • Create New...