Jump to content

New Revolution of DarkEvils

A new Revolution of Gaming Community. O comunitate unica , cu tema unica , Licenta IPS si TS3 proprie. Detinem proiecte deja realizate. Avem proiecte inca in desfasurare. Suntem in plina crestere. De ce noi ? Simplu ! Suntem unici,diferiti ! Noi nu promitem !! NOI FACEM DACA PUTEM ! Cu ce suntem mai buni fata de restu ? Noi nu dorim loc-ul 1. Noi dorim sa formam un loc in care sa intri de placere sa joci alaturi de noi, cu noi , cu prieteni tai / ai nostri. Nu mai sta pe ganduri alaturate noua. Welcome To DarkEvils Romania Community!

Bug's Report

Daca gasiti bug-uri, erori , nu ezitati sa le raportati la suport forum ! If you found a bug/error's not esitate to make a post on Forum Support and tell us to fix that !

GODWOLF

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral Member

About GODWOLF

 • Rank
  New Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dupa parerea mea blue a avut admin de destul de multe ori zl-as crede pe leo dar l-as crede si pe blue nuj e decizia lui oxigen chiar daca sunt un fel de fondator el are ftp si el decide
 2. Contra ai avut de multe ori grad si plus ca eu cred ca ai o mentalitate mai de copil (e strict parerea mea)
 3. NICK:GODWOLF GRAD ACTUAL:MODERATOR+VIP GOLD GRAD UL DORIT/URMATOR:MANAGER ORE:3.48 LINK GT:https://cache3.gametracker.com/server_info/164.132.71.22:27015/top_players/?query=godwolf Ai citit regulamentul?:N-am ce citi aici.
×
×
 • Create New...