Jump to content

New Revolution of DarkEvils

A new Revolution of Gaming Community. O comunitate unica , cu tema unica , Licenta IPS si TS3 proprie. Detinem proiecte deja realizate. Avem proiecte inca in desfasurare. Suntem in plina crestere. De ce noi ? Simplu ! Suntem unici,diferiti ! Noi nu promitem !! NOI FACEM DACA PUTEM ! Cu ce suntem mai buni fata de restu ? Noi nu dorim loc-ul 1. Noi dorim sa formam un loc in care sa intri de placere sa joci alaturi de noi, cu noi , cu prieteni tai / ai nostri. Nu mai sta pe ganduri alaturate noua. Welcome To DarkEvils Romania Community!

Bug's Report

Daca gasiti bug-uri, erori , nu ezitati sa le raportati la suport forum ! If you found a bug/error's not esitate to make a post on Forum Support and tell us to fix that !

Maw

Banned
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral Member

About Maw

  • Rank
    Om neserios care zboara din floare in floare

Recent Profile Visitors

105 profile views
  1. Salut dragii mei ! In cadrul acestui topic vom posta poze cu "moaca" noastră. Rugămintea mea este să vă abțineți de la comentarii vulgare și fără sens , altfel greșeala voastră va fi sancționată. Fiecare persoană este frumoasă in felul ei , nu suntem in măsură să judecăm pe nimeni ! Acest topic a fost conceput pentru a vedea cine se află in spatele pc-ului sau al contului vostru. Dacă tot am conceput acest topic , voi sparge eu gheața in a posta poze cu mine.
×
×
  • Create New...