Jump to content

Welcome to DarkEvils Romania

DarkEvils Romania Community a fost deschisa in speranta ca putem arata ceva diferit fata de restul comunitatilor. Dorim sa promovam egalitatea intre membrii, comunicarea, bunul simt, intelegerea, rezolvarea problemelor si munca in echipa. Suntem aici, alaturi de fiecare utilizator si dorim sa evoluam impreuna. DarkEvils Romania doreste ca stafful si utilizatorii sa fie in stransa legatura. Vrem sa formam si sa mentinem ceva frumos care, doar prin implicarea fiecaruia in parte, sa poata evolua.

sNNeT

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral Member

About sNNeT

 • Rank
  New Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. gata @Antharas am facut dar nu mi-s-a editat la postare dar s-a trimis la chat..
 2. pai sunt multi care au 500 si de aia nu s-a afisat varsta mea....
 3. Nickname: sNNeT Prenume: Seby SteamID (dacă dețineți Steam):nu am Vârsta și primele 3 cifre din CNP(CNP-ul in confirmati la fondatori pe Forum prin PM:500 Ore Gametracker (link):https://www.gametracker.com/server_info/54.36.89.211:27015/ Modalitate de contact (PM, Steam, Facebook, Discord, TeamSpeak etc.): facebook Ai citit regulamentul? (Cuvantul cheie este ? ) :"...Ev1Ls..."
 4. Nickname: sNNeT Prenume: seby SteamID (dacă dețineți Steam):nu am Vârsta și primele 3 cifre din CNP(CNP-ul in confirmati la fondatori pe Forum prin PM:500 Ore Gametracker (link):https://www.gametracker.com/server_info/54.36.89.211:27015/ nu am orele necesare dar le voi face ca ma joc foarte mult pe sv si abea de ieri ma joc. Modalitate de contact (PM, Steam, Facebook, Discord, TeamSpeak etc.): facebook sebastian nantu Ai citit regulamentul? (Cuvantul cheie este ? ) :[email protected]
×
×
 • Create New...