Jump to content

Welcome to DarkEvils Romania

DarkEvils Romania Community a fost deschisa in speranta ca putem arata ceva diferit fata de restul comunitatilor. Dorim sa promovam egalitatea intre membrii, comunicarea, bunul simt, intelegerea, rezolvarea problemelor si munca in echipa. Suntem aici, alaturi de fiecare utilizator si dorim sa evoluam impreuna. DarkEvils Romania doreste ca stafful si utilizatorii sa fie in stransa legatura. Vrem sa formam si sa mentinem ceva frumos care, doar prin implicarea fiecaruia in parte, sa poata evolua.

Mihai. xD

Members
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Mihai. xD last won the day on June 8 2020

Mihai. xD had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral Member

1 Follower

About Mihai. xD

 • Rank
  New Member
 • Birthday 12/22/1998

Recent Profile Visitors

133 profile views
 1. Scuzati intarzierea codatilor :)) Iata topul lunii anterioare: https://m.imgur.com/a/80sMuUo Locul 1 : Husky Locul 2 : cristi12 Locul 3 : Navy Astept PM aici sau pe disc pt confirmarea si primirea premiilor. De luni va incepe urmatorul event si o sa revin duminica cu toate detaliile aferente. Spor la joc.
 2. Administrator de inceput. Daca te implici, iei si up. Datele pe disc sau aici in PM. Succes
 3. UP. Inca mai cautam admini.
 4. Update 21.06.2020 [Remove] KvN : Administrator - Lipsa de interes fata de server/Inactivitate.
 5. @marian.smkr ceva de zis ?
 6. Modelul de postare trebuie respectat. Propunere/Sugestie: Detalii:
 7. Mihai. xD

  .

  Respins. Lipsa de interes. Closed.
 8. Update. 1. Adaugat plugin ul de destroy pt a scapa de codati. 2. Adaugat plugin ul de gag. 3. Adaugat plugin ul de showip.
 9. Update. 1. Au fost refacute flag urile gradelor. 2. Au fost adaugate mape noi. 3. Au fost scoase unele mape rar jucate.
 10. Acceptat Administrator. Cu timpul vei avansa, totul tine de tine si cat doresti sa te implici. Datele pe discord sau aici. Recrutarile continua.
 11. Wtf Aici faceti reclamatii pentru abuzul altor admini, nu pt chestia asta de kkt. E treaba voastra ce poze aveti pe forum. Closed.
 12. O sa raspund cand ajung acasa. Closed pana atunci. Edit 1: Decizia finala: Remove + Acces DOAR pe donatie. Data viitoare iei si ban permanent pe server. Edit 2: Reclamatie acceptata.
×
×
 • Create New...