Jump to content

Welcome to DarkEvils Romania

DarkEvils Romania Community a fost deschisa in speranta ca putem arata ceva diferit fata de restul comunitatilor. Dorim sa promovam egalitatea intre membrii, comunicarea, bunul simt, intelegerea, rezolvarea problemelor si munca in echipa. Suntem aici, alaturi de fiecare utilizator si dorim sa evoluam impreuna. DarkEvils Romania doreste ca stafful si utilizatorii sa fie in stransa legatura. Vrem sa formam si sa mentinem ceva frumos care, doar prin implicarea fiecaruia in parte, sa poata evolua.

-Eq- SeDaN

Ex Staff
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by -Eq- SeDaN

 1. tare cica te-a durut dupa doua cuvinte ai disparut
 2. +1 warn pentru dublu reply la topicul facut de tine.
 3. Salut si bine ati venit in comunitatea noastra.Echipa Watcher`s doreste sa puna bazele unei noi echipe experimentate cat si neexperimentate in ceea ce inseamna "watcher",timpul acordat cat si dedicarea in acest proiect va aduce si recompense din partea staff-ului Watcher`s cat si din partea staff-ului forumului.Cu timpul veti ajunge la grade si accese si mai mari cat si la venit financiar,toate doar prin dorinta de a da o mana de ajutor. Echipa noastra doreste sa dea o sansa fiecarui nou membru al comunitatii cat si celor ce vor sa acumuleze cunostinte despre anumite "coduri"/hack-uri.
 4. o saptamana de proba pe categoria SPORTS din seara asta te vei apuca sa faci minim 5 posturi zilnic
 5. o saptamana de proba...pm cu nick si pass
 6. Numele tău » -Eq-SeDaN De unde ai auzit de noi? » Sunt SuperVisor in comunitate Grad dorit » supervisor De ce dorești acest grad? » UniqueID » rVblUgUBGDdnTDvQEh42g1fZlc0
 7. o saptamana de proba ca Moderator pe sectiunea Sports.Vei incepe sa postezi de maine.
 8. Echipa comunitatii noastre cauta moderatori activi si cu experienta care sa se ocupe de cateva categorii ale forumului! Cine doreste sa aplice pentru MODERATOR este rugat sa lase un simplu reply dupa modelul urmator : Mentiune C.E.O: In functie de implicare se poate primi marire in grad intr-un interval foarte scurt de timp daca se constata implicarea membrului respectiv, Deasemenea accesele de Consilier, Supervizor si Administrator se pot acorda printr-o discutie cu C.E.O pe serverul de teamspeak3. Nume real : Varsta : Experienta in moderare (timp) : Categoria pe care o do
 9. Modelul ban-listului trebuie respectat altfel in cazul unei reclamatii nu se vor lua in considerare! Nick : Numele codatului : Timp : Motiv : Dovada :
 10. FONDATOR *andutzu* --------------------- -Eq-SeDaN ============================== OWNER Radical ============================== Co-OWNER Denisa ------------------------------- Boy ============================== Super-Moderator - ============================== Moderator V3rde :x ------------------------------- [RC]Cristian ============================== Administrator - ============================== Helper - ============================== V.I.P - =============================
 11. Numele Clanului : Numele Leaderului : Tag Clan : Cati membrii are clanul ? : Membrii Clanului : Tipul Clanului (CS 1.6 ; CS:GO ; LOL ; WOT ; WOW ; etc.) :
 12. Nume: Petre Vârstă: 20 Rang dorit: SuperVisor De ce dorești să aplici pentru acest grad?: doresc un up pentru activitatea mea si experienta mea in ciuda faptului ca sunt plecat la munca cate 9 ore zilnic Ce secțiune dorești spre moderare?: - Ce îmbunătățiri poți aduce secțiunii moderate?: - Explică activitatea ta pe forum și secțiune din ultima vreme: activitatea mea nu va inceta sa existe atata timp cat sunt oameni dispusi sa vada tot ce postez Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca, riști să fii suspendat?:
 13. asteptam si parerea celorlalti admini
 14. Noi avem nevoie de admini pe timp de zi si cu activitate pe ts3,din cate se poate vedea nu mai este nici un boost activ.Momentan sunt
 15. -Nick-ul dvs. : -Eq-SeDaN -Nick-ul admin-ului: W33d -Motivul reclamatiei: admin fara experienta -Data & ora: -Dovezi [ScreenShot consola]: tot ce vorbeste v-a vedea @faith in logs,mai exact in ftp -IP: -SteamID: -Alte detalii: nu are experienta in adminat,vorbeste de capul lui,injurii aduse la adresa playerilor,il rog pe @faith sa ia masuri ca asa ceva nu este ok,intra lumea pe ts si se plange de el ca "vai doamne ce admini aveti si voi aici"...
 16. -Nick-ul dvs,: -Nick-ul admin-ului: -Motivul reclamatiei: -Data & ora: -Dovezi [ScreenShot consola]: -IP: -SteamID: -Alte detalii:
 17. Scuzele mele ca ma bag @Survivor,din ce mi s-a explicat aseara pe ts,el vrea moderator la auto & moto,nici de cum pe servere...am discutat si cu @cretzujtm si a zis ca el e de acord ca @rappi1993 sa primeasca moderator cu conditia sa fie o saptamana de proba si dupa acea saptamana de proba a lui rappi se va pune in discutie daca isi pastreaza gradul sau nu.
 18. nu cred ca am autoritatea necesara sa las un reply aici dar din partea mea ai un vreau sa vad putin mai multa activitate din partea tea ?
×
×
 • Create New...