Jump to content

Welcome to DarkEvils Romania

DarkEvils Romania Community a fost deschisa in speranta ca putem arata ceva diferit fata de restul comunitatilor. Dorim sa promovam egalitatea intre membrii, comunicarea, bunul simt, intelegerea, rezolvarea problemelor si munca in echipa. Suntem aici, alaturi de fiecare utilizator si dorim sa evoluam impreuna. DarkEvils Romania doreste ca stafful si utilizatorii sa fie in stransa legatura. Vrem sa formam si sa mentinem ceva frumos care, doar prin implicarea fiecaruia in parte, sa poata evolua.

Saniuta

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral Member

About Saniuta

 • Rank
  New Member
 • Birthday 08/02/2006

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Server-ul pe care a fost incidentul: CSGO.DARKEVILS.RO Nickname-ul tau: Iordan Chinezu Trage CU Orezu Nickname-ul jucatorului reclamat: by slime CSGO.DARKEVILS.RO / STEAM_1:1:503025932 Data si ora: 06.05.2020 / 13.52 Motiv: Imi doreste moartea, toxicitate la nivel superior. Dovada:
 2. Nume steam: Iordan Chinezu trage cu orezu STEAM ID: STEAM_0:0:140839315 Cati ani ai?(Minim 14): Fac 14 pe 2 august Primele 4 cifre din cnp: --- Ore jucate pe sv?: 7 (momentan) Ai luat vreodata ban pe vreun sv de cs(sincer)?: Nu De ce doresti sa intri in staff-ul nostru?: Observ ca aveti nevoie de staff, o sa spun mai multe la sedinta de maine, nu vreau sa deschid un subiect controversat aici. Cu ce crezi ca ne poti ajuta?: Cu atitudinea mea. Experienta anterioara: Admin, fost server de cs. AI CITIT REGULAMENTUL?: NU Altele:-
×
×
 • Create New...