Jump to content

Welcome to DarkEvils Romania

DarkEvils Romania Community a fost deschisa in speranta ca putem arata ceva diferit fata de restul comunitatilor. Dorim sa promovam egalitatea intre membrii, comunicarea, bunul simt, intelegerea, rezolvarea problemelor si munca in echipa. Suntem aici, alaturi de fiecare utilizator si dorim sa evoluam impreuna. DarkEvils Romania doreste ca stafful si utilizatorii sa fie in stransa legatura. Vrem sa formam si sa mentinem ceva frumos care, doar prin implicarea fiecaruia in parte, sa poata evolua.

W33d

Members
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

W33d last won the day on May 10

W33d had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral Member

About W33d

 • Rank
  New Member
 • Birthday 01/27/2003

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. După ce a „furat” startul și a început să se pregătească la baza sportivă Regie încă de la 27 aprilie, așa cum Liga2.ro a anunțat în exclusivitate, deși acest lucru era interzis în acea perioadă, până la 15 mai, Rapid demonstrează încă o dată că nu respectă regulile impuse de autorități, cât și de FRF în această Stare de Alertă generată de pandemia de COVID-19. Deși, conform protocolului emis de ministerele Sănătății, respectiv Tineretului și Sportului, reluarea pregătirii sportive în grup mai mare de patru persoane este interzisă, formația giuleșteană se pare că nu ține cont de această regulă, Dan Alexa și staff-ul său organizând antrenamente în grup. TelekomSport a surprins, la finalul săptămânii trecute, unul dintre antrenamentele Rapidului. Pe imagini se vede clar cum sunt nu mai puțin de 18 persoane, toți comasați pe mai puțin de o jumătate de teren de pregătire.
 2. La orele după-amiezii de sâmbătă, profitând de faptul că munca pe șantierul Francisc Neuman s-a oprit până luni, aproximativ 70 de membri ai galeriei utiste au inaugurat peluza dinspre ARED-uri a noii arene a Aradului. Au postat un banner în ton cu decizia de înjumătățire a punctelor dictată de FRF, înainte de play-offul lgii secunde: ”Nu ne puteți opri”. Evident e vorba despre parcursul UTA-ei spre Liga 1, în disputele cu Mioveni, Turris, FC Argeș, Petrolul și Rapid. Spectaculoase au fost fumigenele roș-albe și negre, decor pentru scandările anti-FRF, dar și pentru cel mai îndrăgit refren al tifoseriei Campioanei Provinciei, ”De la Dunăre la Sena”. Pregătirile și showul suporterilor nu a durat mai mult de 10 minute, timp suficient pentru a transmite un mesaj puternic spre Casa Fotbalului, dar și elevilor lui Laszlo Balint, care și-au reluat pregătirea de 5 zile.
 3. Răzvan Burleanu, a afirmat că organizarea meciurilor fără spectatori este doar o soluţie pe termen scurt, reprezentând o stare de urgenţă. Totodată, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal a dat de înțeles că după 1 iunie, odată la revenirea la antrenamentele colective, să existe posibilitatea organizării unor meciuri amicale. Bineînțeles, dacă formațiile de Liga 1 și cele 6 din liga secundă își găsesc partenere de întrecere, atâta timp cât 12 teamuri de Liga a 2-a și tot eșalonul terț a intrat deja în vacanță sau, cum este cazul fotbalului județean, nu există certitudinea că se va mai relua în acest sezon. „În momentul de faţă suntem sub incidenţa unui protocol medical din data de 15 mai. Cluburile profesioniste din România, şi mă refer la cele din Liga I şi o parte din Liga a II-a, sunt deja în cantonamente şi respectă acest protocol medical, astfel încât vrem să demonstrăm că putem să ne ţinem de acest plan, aşteptând permisiunea ca de la 1 iunie să putem să intrăm în antrenamente colective. Apoi urmează meciuri amicale, o altă etapă, ca apoi în 13 iunie să putem să începem competiţia, fără spectatori, bineînţeles, în primă fază. Pentru noi, meciurile fără spectatori reprezintă o stare de urgenţă. Ceea ce înseamnă că este o soluţie doar pe termen scurt şi nicidecum o soluţie viabilă pentru viitorul fotbalului”, a declarat Răzvan Burleanu în cadrul evenimentului online ReStart Sport Summit, organizat de fostul baschetbalist Virgil Stănescu.
 4. Înlocuirea stării de urgență cu cea de alertă le-au permis celor de la Crișul Chișineu Criș să aibă o întâlnire la stadionul „Aurel Ardelean”, cu respectarea regulilor de igienă și a distanțierii sociale. Fotbaliștii care au obținut pentru gruparea de pe Crișul Alb cea mai bună clasare din istorie, locul 3 în urma „înghețării” decretată de Federația Română de Fotbal au aflat, în mare, ce îi așteaptă în perioada următoare. Balla, Ember și Mario Codrea – primele despărțiri certe de „alb-albaștri” Pentru marea parte a jucătorilor din lotul pentru sezonul 2019-2020 au venit și propunerile pentru reînnoirea contractelor, însă, deocamdată nu s-a parafat nimic. Totul, însă, a plecat de la înțelegerea verbală dintre conducerea clubului și antrenorul principal. „Am bătut palma cu Adi Abrudean pentru încă două sezoane. Suntem foarte mulțumiți de munca pe care o face la Criș, iar el și-a dat acordul verbal să antreneze această echipă cel puțin până în vara anului 2022. Mai departe, împreună cu el, am creionat un lot pentru sezonul următor, unul al provocărilor după pauza lungă cauzată de pandemia de coronavirus. În mare, ne dorim să contăm pe cât mai mulți fotbaliști din județul nostru, care, sperăm noi, să accepte ofertele de reînnoire a contractelor. Și mă refer și la juniorii de la UTA (n.a. Zamfir, Onuțan, Sabău), cu mențiunea că, bineînțeles, și clubul fanion al județului nostru trebuie să-și dea acordul de împrumut. Există și jucători cu care nu vom continua colaborarea și mă refer la cei doi mijlocași orădeni, Raul Ember și Istvan Balla, dar și juniorul Mario Codrea. Altfel, pe băieți i-am regăsit destul de abătuți de faptul că nu-și pot face meseria pentru o perioadă atât de lungă și, din păcate, nici nu am putut să le dăm date suplimentare despre data la care vor putea să revină în iarbă măcar pentru antrenamente. Îi înțelegem perfect, și noi am fost fotbaliști, dar cred că sunt conștienți și ei că cel puțin la nivelul Ligii 3-a, unde vorbim despre cluburi semi-profesioniste, era greu, dacă nu imposibil, să respecți acel protocol pe sănătate”,spune Daniel Cherecheși, managerul „alb-albaștrilor”.
 5. Antrenamentele fotbaliștilor s-au reluat în primul și al doilea eșalon (aici, doar la cele 6 formații ce vor disputa play-offul), în timp ce Liga 3-a a fost „înghețată” oficial de aproape două săptămâni. Teoretic, fotbalul județean ar trebui să se oprească și el, atâta timp cât protocolul de sănătate pentru cluburi, foarte strict și costisitor, este același ca la primele două ligi din România, doar că nimic nu este sigur. Înainte de a lua o decizie finală, Asociațile Județene de Fotbal sunt datoare să ia pulsul echipelor implicate în competițiile oficiale de seniori și, în acest sens, cea de la Arad a gândit un chestionar cu două întrebări. E doar prima fază a consultărilor, iar dacă majoritatea afiliaților va decide că dorește să revină pe teren în acest sezon, cu respectarea protocolui, se va merge mai departe cu dezbaterea unor scenarii de continuare a întrecerilor.
 6. Pentru al doilea an consecutiv, FCC Baschet Arad e a treia forță a țării în sportul cu mingea la coș. De această dată, însă, „galben-albastrele” nu vor mai avea bucuria primirii medaliilor de bronz și asta pentru că FRB-ul a decis să nu acorde nici titlul de campioană atâta timp cât stagiunea nu a putut fi finalizată ca urmare a pandemiei de coronavirus. „Înghețul” a devenit oficial aseară, după decizia din Consiliul Director, dar decizia plutea în aer de mai bine de o lună de zile. „Eram convinși că se va ajunge la un astfel de final, mai ales după votul dat în videoconferințele susținute. Sigur, la cum e structurat baschetul din România și mă refer în special la perioadele pe care sunt făcute contractele, decizia e una normală, corectă. Pe de altă parte, pe partea sportivă, eu sunt convins că echipa noastră era capabilă să depășească rezultatul de anul trecut. Spun asta fiindcă cunosc potențialul echipei formate de un staff tehnic valoros și preocupat și mă refer la Manuel Rodriguez, Cristian Bondor și, bineînțeles, la profesorul Dan Moraru. Eu cred că ne băteam de la egal la egal cu Satu Mare pentru un loc în finala cu Sepsi. De altfel, victoriile au fost împărțite în restul sezonului și am fi avut șansa noastră, să zicem 50-60%, să jucăm cu trofeul pe masă. Sigur, acolo lucrurile erau mai complicate în fața formației din Sfântu Gheorghe, cu care am ținut pasul doar în finala Cupei României. Și eu cred că soarta acelui meci putea fi alta dacă se juca, de exemplu, la Arad. Arbitrii nu și-ar mai fi permis să ne dezavantajeze flagrant în destule momente ale jocului, păcat că nu am avut resursele financiare să aducem acea finală în Polivalenta noastră”, susține Marcel Urban, președintele FCC Baschet Arad.
 7. Prosport.ro susține că pauza provocată de COVID-19 a adus multe tensiuni la CFR Cluj. Dan Petrescu și George Țucudean nu s-ar mai înțelege deloc, iar atacantul are tot mai mici șanse să rămână la echipa campioană. Contractul îi expiră în câteva săptămâni, iar șefii nu i-au propus o nouă înțelegere. Imediat, s-a speculat că atacantul arădean va ajunge la una dintre echipele „roș-albe” la care a evoluat în cariera sa, UTA și Dinamo. Din informațiile noastre, discuții cu conducerea „Bătrânei Doamne” nu s-au purtat, pentru simplul fapt că antrenorul Laszlo Balint are alte priorități acum, cu atât mai mult cu cât FRF-ul a optat pentru varianta play-offului la Liga 2-a, cu înjumătățirea punctelor
 8. Nume: Darius Vârstă: 17 ani Rang dorit: Moderator De ce dorești să aplici pentru acest grad?: Sa ajut comunitatea si serverul. Ce secțiune dorești spre moderare?: Sports Ce îmbunătățiri poți aduce secțiunii moderate?: Posturi. Explică activitatea ta pe forum și secțiune din ultima vreme: Nu o mai stiu, dar pot fii activ Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca, riști să fii suspendat?: Da. Ești conștient că poți fi suspendat din funcție la prima abatere de la regulament?: Da. Alte precizări: Sedan ma adus, mersi tata Poți intra pe teamspeak la ședințe ?: Da.
 9. W33d

  Cerere [Admin]

  [1] Nume Real: Darius. [2] Nick: W33d [3] ID STEAM: n-am [4] Vârstă: 17 ani. [5] Experiență admin (timp): 3-4 ani. [6] Admin de (noapte/zi): mai mereu n am ora fixa/fixe, [7] Cuvantul Cheie[din REGULAMENT obigatoriu]: DarkDiamond, [8] Ore jucate pe server[LINK GameTracker]: Nu am orele necesare. [9] Poți dona?: Momentan nu, ca n-am varsta necesara, pentru a munci. [10] Accepti sa fi testat pt a vedea nivelul tau?: Da.
 10. Nick-ul tau: W33d Nick-ul codatului: R.@.N.G.E.R Ce cod avea: wall Data & Ora: 05/10/2020 - 18:58 Ip codat: 88.124.249.1 Dovada: A refuzat sa-mi de-a wargods test.
 11. Nick-ul tau: W33d Nick-ul codatului: ILARION CIOBANU Ce cod avea: aim Data & Ora: 05/09/2020 - 22:26 Ip codat: 5.15.154.62 Dovada: i-am cerut wargods test si a iesit.
 12. Nick-ul tau: W33d Nick-ul codatului: claus! Ce cod avea: aim Data & Ora: 05/09/2020 - 16:49 Ip codat: 46.97.168.35 Dovada: i-am cerut wargods test si a iesit.
 13. Nick-ul tau: W33d Nick-ul codatului: lemon'jr Ce cod avea: wall Data & Ora: 05/09/2020 - 15:19 Ip codat: 31.5.164.118 Dovada: a refuzat sa-mi de-a wargods test
 14. Nick-ul tau: W33d Nick-ul codatului: josvr7 Ce cod avea: wall Data & Ora: 05/09/2020 - 14:33 Ip codat: 95.61.123.129 Dovada: A refuzat sa-mi de-a
×
×
 • Create New...