Jump to content

Welcome to DarkEvils Romania

DarkEvils Romania Community a fost deschisa in speranta ca putem arata ceva diferit fata de restul comunitatilor. Dorim sa promovam egalitatea intre membrii, comunicarea, bunul simt, intelegerea, rezolvarea problemelor si munca in echipa. Suntem aici, alaturi de fiecare utilizator si dorim sa evoluam impreuna. DarkEvils Romania doreste ca stafful si utilizatorii sa fie in stransa legatura. Vrem sa formam si sa mentinem ceva frumos care, doar prin implicarea fiecaruia in parte, sa poata evolua.

Bisky

Members
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral Member

About Bisky

 • Rank
  New Member
 1. Nume: Tudor si in joc Bisky. Vârstă: 13. Rang dorit: helper. De ce dorești să aplici pentru acest grad?: Deoarece pot ajuta serverul cand nu este staff on. Ce secțiune dorești spre moderare?: Grija doar daca e doar A sa dau slay si sa am grija de limbajul playerilor. Ce îmbunătățiri poți aduce secțiunii moderate?: Gameplay ingrijit Explică activitatea ta pe forum și secțiune din ultima vreme: Am jucat Zilnic cate 1-2 ore sau chiar mai mult. Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca, riști să fii suspendat?:Sigur ca da ,nicio problema. Ești conștient că poți fi suspendat din funcție la prima abatere de la regulament?: Mi se pare normal,da. Alte precizări: Astept sa joc cu playerii sau sa dau 1v1. Poți intra pe teamspeak la ședințe ?: Nu folosesc TeamSpeak,dar daca ma acceptati , da.
 2. Salut DarkEvils,as vrea sa fac o cerere de helper ,deoarece zilnic stau pe sv mai ales sa ma incalzesc .Numele meu in joc este Bisky
×
×
 • Create New...