Jump to content

Welcome to DarkEvils Romania

DarkEvils Romania Community a fost deschisa in speranta ca putem arata ceva diferit fata de restul comunitatilor. Dorim sa promovam egalitatea intre membrii, comunicarea, bunul simt, intelegerea, rezolvarea problemelor si munca in echipa. Suntem aici, alaturi de fiecare utilizator si dorim sa evoluam impreuna. DarkEvils Romania doreste ca stafful si utilizatorii sa fie in stransa legatura. Vrem sa formam si sa mentinem ceva frumos care, doar prin implicarea fiecaruia in parte, sa poata evolua.

Ngiyakuthanda!

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral Member

About Ngiyakuthanda!

 • Rank
  New Member

Recent Profile Visitors

105 profile views
 1. Tu esti la fel ca adminul de mai sus, nu o sa pun pozele alea decat daca mi le cere un fondator, in rest nu, regulamentul spune clar ca wargodul nu se cere si ca nu este obligatoriu ca jucatorul sa-l dea iar spre stirea ta intr-o cerere de unban raspund doar fondatorii si oamenii in cauza.
 2. tinere, ti-am oferit wg si ti-am spus ca pozele nu le dau, simplu, ori poze ori wg, am fost baiat. Daca wg-ul nu este obligatoriu de ce vii tu ca admin smecher ce esti si imi ceri mie wg, ca esti ofticat? Ti-am oferit WG si nu ai gasit nimic in el iar pozele nu ti le-am dat fiindca nu am vrut, v-am dat de ales intre WG si POZE si ati vrut WG asa ca nu te da in stambe aici pe forum ca nu te premiaza nimeni.
 3. Nickname: Ngiyakuthanda! Adminul care te-a banat: Kyss my ass sau ceva de genul + rogamer sau cum se numește. Ip-ul tău: 82.28.126.131 SteamID (numeric): STEAM_0:0:65811933 Motivul pentru care ai primit ban: no ss Durata banului: permanenta Ora/data/harta pe care ai primit ban: - Dovada (print la consolă OBLIGATORIU): https://imgur.com/a/jdWh7WI Alte mențiuni: Conform regulamentului adminii in cauză au abuzat de gradele pe care le dețin și anume, unul din ei a făcut poze iar celălalt a cerut wargod, este prima dată când mă confrunt cu așa ceva și anume, oameni cu o gândir
 4. Pentru a anunța un posibil codat folosiți [email protected] ([email protected]) + numele suspectului. // asta este regula serverului, nu scrie niciunde că se dă ban 30minute pentru nerespectarea acesteia, te rog frumos să lași comentariile aiurea și să așteptăm pe cineva care are habar.
 5. Ai spus, o să atașez poza în care se vede că te-am avertizat, mai exact unde este? Am anunțat pe chat-ul adminilor codatul respectiv iar tu vorbeai cu nu știu cine despre nu știu ce config că nu știu ce ban etc, atunci când cineva reclamă un posibil codat sau chiar codat tu trebuie să spui ca admin : DA, o să mă uit sau DA, o să verific nu să dai ban 30minute fiindcă jucătorul ți-a atras atenția cu acel codat, nu o să mai zic nimic fiindcă te simți cu musca pe căciulă și nu ai argumente destule față de greșala făcută.
 6. Nick personal: Ngiyakuthanda! SteamID(numeric): STEAM_0:0:65811933 Nick admin/player reclamat: android RoGamer Motiv: Ban dat degeaba. Data si ora: Este precizat în ss-urile prezente. Dovezi care să susțină cele spuse de tine (print/demo): https://imgur.com/a/ImUX2ul Doresc să precizez că în momentul banului erau pe server doi admini, unul din ei respectiv RoGamer juca liniștit iar celălalt admin stătea spectator și vorbea cu jucătorii în timp ce acest slimBOY juca linistit cu wall, destul de evident. Este prima oară când intru pe serverul ăsta iar impre
×
×
 • Create New...