Jump to content

Welcome to DarkEvils Romania

DarkEvils Romania Community a fost deschisa in speranta ca putem arata ceva diferit fata de restul comunitatilor. Dorim sa promovam egalitatea intre membrii, comunicarea, bunul simt, intelegerea, rezolvarea problemelor si munca in echipa. Suntem aici, alaturi de fiecare utilizator si dorim sa evoluam impreuna. DarkEvils Romania doreste ca stafful si utilizatorii sa fie in stransa legatura. Vrem sa formam si sa mentinem ceva frumos care, doar prin implicarea fiecaruia in parte, sa poata evolua.

styles

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral Member

About styles

 • Rank
  New Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Am incercat tot ce ai zis si nu merge nici asa...
 2. Am incercat si cu versiunea pentru windows10 si tot asa , nimic. Am dezinstalat si antivirusul si nu se deschide nimic.
 3. Nickname:StyleS Adminul care te-a banat:Forever Ip-ul tău: 82.18.225.152 SteamID (numeric): Motivul pentru care ai primit ban: neprezentare wargods( pentru ca nu merge ) Durata banului: permanent Ora/data/harta pe care ai primit ban: 22:00 , 21/04/2020 de_dust2 Dovada (print la consolă OBLIGATORIU): Alte mențiuni: Nu pot sa prezint wargods pentru ca nu merge , o sa las un link de la imgur aici sa vedeti : https://imgur.com/a/OGSqe6y.
×
×
 • Create New...