Jump to content

Welcome to DarkEvils Romania

DarkEvils Romania Community a fost deschisa in speranta ca putem arata ceva diferit fata de restul comunitatilor. Dorim sa promovam egalitatea intre membrii, comunicarea, bunul simt, intelegerea, rezolvarea problemelor si munca in echipa. Suntem aici, alaturi de fiecare utilizator si dorim sa evoluam impreuna. DarkEvils Romania doreste ca stafful si utilizatorii sa fie in stransa legatura. Vrem sa formam si sa mentinem ceva frumos care, doar prin implicarea fiecaruia in parte, sa poata evolua.

RazvanGFX

Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

RazvanGFX last won the day on December 7 2019

RazvanGFX had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral Member

About RazvanGFX

 • Rank
  Manager RS.DARKEVILS.RO

Recent Profile Visitors

196 profile views
 1. RazvanGFX

  Cadou T3Z3U

  Numele celui care primeste cadou: @T3Z3U Tip-ul cadoului (avatar/semnatura/logo/banner): avatar Motivul cadoului: nu stiu nici eu de ce l-am facut Alte precizari?: -
 2. Topic Inchis. Adminul a primit remove!
 3. Acceptat! Astept PM cu nick si pass!
 4. Nick: Sugestie: Care sunt avantajele/dezavantajele: Alte precizari?:
 5. Aici puteti purta discutii legate de server sau orice altceva in limita bunului simt.
 6. Nick tau: Nick celui banat: Data/ora: Motiv: Dovezi (demo/ss) :
 7. Salut, ca orice alt server abia deschis se cauta admini, va rog lasa-ti reply mai jos completand urmatorul mode: ------------------------------------------------------- Nume: Varsta: De ce doresti admin la noi pe server?:
 8. Pentru cererile de admin aveti nevoie de 20 de ore jucate pe server altfel cererea va fi respinsa fara alte discutii. --------------------------------------------------------------------------------------- Model: Nume real: Nick: Varsta: Link ore jucate(GameTracker.com): Ai mai fost admin pe alte servere?: Ce experienta in adminat ai?: Admin zi/noapte/ambele: Ai citit regulamentul?: Esti constient ca fiecare incalcare a regulamentului vei fi sanctionat?: Alte precizari?:
 9. *Pentru a face o cerere de slot aveti nevoie de un minim de 3 ore jucate pe server* ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Model: Nick : Link ore jucate (GameTracker.com):
 10. Pretul VIP ului este de 5 euro permanent si 2 euro pe luna. Donatii se fac la @RazvanGFX si @T3Z3U! Nu raspundem daca donati altcuiva si nu va primiti gradul! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Avantaje VIP: - Viteza marita - Gravitatie mai mica ca a unui jucator normal (sari mai sus) - Primeste TAG Personalizat la achizitionarea VIP-ului PERMANENT. - Apari in TAB ca VIP - Ti se reincarca arma automat cand faci kill. - Primesti 120 HP la spawn si ai un maxim de 130
 11. Model: Nick: Nick-ul adminului care te-a banat: Motivul banului: Dovezi: Alte precizari?:
 12. *Nu faceti reclamatie daca nu sunteti sigur ca admin-ul/player-ul respectiv a incalcat o regula* Model: Numele tau: Numele admin-ului/player-ului reclamat: Motiv: Dovezi: Alte precizari/Detalii:
×
×
 • Create New...