Jump to content

New Revolution of DarkEvils

A new Revolution of Gaming Community. O comunitate unica , cu tema unica , Licenta IPS si TS3 proprie. Detinem proiecte deja realizate. Avem proiecte inca in desfasurare. Suntem in plina crestere. De ce noi ? Simplu ! Suntem unici,diferiti ! Noi nu promitem !! NOI FACEM DACA PUTEM ! Cu ce suntem mai buni fata de restu ? Noi nu dorim loc-ul 1. Noi dorim sa formam un loc in care sa intri de placere sa joci alaturi de noi, cu noi , cu prieteni tai / ai nostri. Nu mai sta pe ganduri alaturate noua. Welcome To DarkEvils Romania Community!

Bug's Report

Daca gasiti bug-uri, erori , nu ezitati sa le raportati la suport forum ! If you found a bug/error's not esitate to make a post on Forum Support and tell us to fix that !

RazvanGFX

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

RazvanGFX last won the day on December 7 2019

RazvanGFX had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral Member

About RazvanGFX

 • Rank
  New Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Titlul trebuie sa fie "[Battle] Numele celui cu care vrei sa ai batalia in Photoshop" Model: Numele tau: Numele adversarului: Stock: Dimensiuni (150x250 / 150x300): Numar de voturi (pentru a castiga):
 2. Titlul topicului trebuie sa fie [Cadou] Numele celui care primeste cadoul. Model: Numele celui care primeste cadou: Tip-ul cadoului (avatar/semnatura/logo/banner): Motivul cadoului: Alte precizari?: Regulament: -Dupa 48 de ore de inactivitate topicul va fi dat cu /lock -Pentru a darui un cadou unui/a membru/comunitatii trebuie sa ai o vechime de 7 zile + 5 posturi minime -Veti primi puncte de warn daca faceti un topic la batjocura(precum scrieti in topic poftim cadoul si o poza random) +1warn
×
×
 • Create New...