Jump to content

Welcome to DarkEvils Romania

DarkEvils Romania Community a fost deschisa in speranta ca putem arata ceva diferit fata de restul comunitatilor. Dorim sa promovam egalitatea intre membrii, comunicarea, bunul simt, intelegerea, rezolvarea problemelor si munca in echipa. Suntem aici, alaturi de fiecare utilizator si dorim sa evoluam impreuna. DarkEvils Romania doreste ca stafful si utilizatorii sa fie in stransa legatura. Vrem sa formam si sa mentinem ceva frumos care, doar prin implicarea fiecaruia in parte, sa poata evolua.

tzeava

Members
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral Member

About tzeava

 • Rank
  New Member
 1. later edit: greseala mea, harta era assault32,,, sorry https://imgur.com/LnRn9OD https://imgur.com/WfmOOIv https://imgur.com/6jfrZMa https://imgur.com/C2Y4hcM https://imgur.com/Lc7gdF0 am atasat si pozele. seara buna!
 2. Nickname: tzeava Adminul care te-a banat: faywder Ip-ul tău:78.97.119.148 SteamID (numeric): nu il stiu Motivul pentru care ai primit ban: no ss Durata banului: permanent Ora/data/harta pe care ai primit ban: 22.10 aproximativ, assault 1337 Dovada (print la consolă OBLIGATORIU): Alte mențiuni: mi-a cerut pozele, nu le-am gasit pt ca erau salvate cu alta denumire, nu assault_1337. sorry
×
×
 • Create New...