Jump to content

Welcome to DarkEvils Romania

DarkEvils Romania Community a fost deschisa in speranta ca putem arata ceva diferit fata de restul comunitatilor. Dorim sa promovam egalitatea intre membrii, comunicarea, bunul simt, intelegerea, rezolvarea problemelor si munca in echipa. Suntem aici, alaturi de fiecare utilizator si dorim sa evoluam impreuna. DarkEvils Romania doreste ca stafful si utilizatorii sa fie in stransa legatura. Vrem sa formam si sa mentinem ceva frumos care, doar prin implicarea fiecaruia in parte, sa poata evolua.

Survivor

Administrator
 • Content Count

  208
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Survivor last won the day on December 24 2020

Survivor had the most liked content!

Community Reputation

9 Chill Member

5 Followers

About Survivor

 • Rank
  C.E.O Comunity & Technical Support TeamSpeak3

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut si bun venit alaturi de noi!
 2. You are not convincible. What do you know in order to obtain this rank. How can you help?
 3. I saw your request, I shall watch over it and also over your activity. Mentain your posts ( activity ) for your wished rank. Also check this link: Thanks for you apply. I will give you an answer as fast as I can.
 4. S-a inteles perfect ce ai spus, doresti sa se mai diminueze spatiul, sa nu se mai vada atatea casute iar topicurile si posturile sa fie una si acelasi lucru. cineva mi-a editat postul, nu stiu de ce Voiam sa spun ca ideea este buna si ca am implenetao dar ne-am gandit ca atunci cand vor fi cereri de devenire membru staff, ne va fi util sa stim atat posturile cat si topicurile creeate de respectivul utilizator. Ne vom gandi pe viitor la ceva care va ocupa mai putin spatiu dar momentam ne-am gandit sa ramane asa.
 5. In momentu in care vine cineva cu o cerere de moderator etc acest lucru ne ajuta.
 6. Bun venit alaturi de noi!
 7. Este o idee buna dar le iau pe fiecare in parte. Noutati - decenta dar ai aceste lucruri deja de la riot - merge implementata Povesti campioni - decat sa dai copy+paste in engleza / romana, mai bine te uiti direct la rito pe site - nu mi se pare relevanta abilitati campioni - acelasi lucru, le ai la rito pe site detaliate + video Suport LoL - nu inteleg exact la ce se refera Daca ai creea tu lucruri unice si interesante ar fi frumos dar daca nu, incearca sa te gandesti la lucruri care pot fi postate si care nu sunt "la indemana" / la un click distanta.
 8. Benefici generale comunitate: - dns ( Nume.DarkEvils.Ro ) - secțiune pe forum automatizata ( manager server unde-ti poti creea singur cum doresti categoriile fara a avea nevoie de echipa administrativa ) - support tehnic asigurat - protectie DDOS 1 Tb / OVH Tileria - toate serverele sunt găzduite pe un dedicat performant Ryzen 5 3600x cu 64 gb la ram. - la 2 servicii achiziționate beneficiați de o reducere aplicată pe fiecare serviciu ( 1 pentru fiecare serviciu ) - posibilitatea de a amâna maxim 5 zile data scadentă - posibilitatea de a plăti 75% din suma totală / luna a se
 9. Counter-Strike 1.6 : Pachete Premium: - Server cs 1 : 24 sloturi 1000 fps-uri 7 euro - Server cs 2 : 32 sloturi 1000 fps-uri 10 euro Pachete Standard: - Server cs 1 : 24 sloturi 500 fps-uri 5 euro - Server cs 2 : 32 sloturi 500 fps-uri 9 euro
 10. Alright, these are good proposals I will take care of it and I will make some changes as soon as I can. Thanks a lot for your proposals.
 11. Scuze, am avut probleme cu PC. Atunci o sa modific la 1.6 iar la sectiunea de GO am sa creez ceea ce trebuie. @Lock
 12. Pentru CS:GO deja ai o zona creeata tot pe 1 sv de al tau. Vrei sa continui cu acea zona ? GO.DARKEVILS.RO va fi de CS:GO sau de CS 1.6
 13. Send me a messege if you still want this rank. @Lock.
 14. Rezolvat dar ai cerut manager extins deci legat de creearea / editarea / stergerea categoriilor te poti ocupa singur, avand deja acces. Ai chiar si un tutorial care sa te ajuta in acest sens. Pentru alte modificari aduse categoriei ( unde nu ai acces ) lasi un mesaj aici.
×
×
 • Create New...