Jump to content

New Revolution of DarkEvils

A new Revolution of Gaming Community. O comunitate unica , cu tema unica , Licenta IPS si TS3 proprie. Detinem proiecte deja realizate. Avem proiecte inca in desfasurare. Suntem in plina crestere. De ce noi ? Simplu ! Suntem unici,diferiti ! Noi nu promitem !! NOI FACEM DACA PUTEM ! Cu ce suntem mai buni fata de restu ? Noi nu dorim loc-ul 1. Noi dorim sa formam un loc in care sa intri de placere sa joci alaturi de noi, cu noi , cu prieteni tai / ai nostri. Nu mai sta pe ganduri alaturate noua. Welcome To DarkEvils Romania Community!

Bug's Report

Daca gasiti bug-uri, erori , nu ezitati sa le raportati la suport forum ! If you found a bug/error's not esitate to make a post on Forum Support and tell us to fix that !

Survivor

C.E.O
 • Content Count

  117
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Survivor last won the day on April 6

Survivor had the most liked content!

Community Reputation

7 Chill Member

2 Followers

About Survivor

 • Rank
  C.E.O Comunity & Technical Support TeamSpeak3

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 1. am uitat sa inchid. 2. nu mai face post hunt.
 2. DNS a fost creeat. Sectiunea VIP a fost creeata. Verifica sectiunea de Manageri specifica si vezi cum iti poti edita singur categoria. Daca dupa ce te-ai uitat si nu ai reusit, poti lua legatura cu mine. @Lock.
 3. Pe server clar. Verifica sectiunea serverelor publice te rog. @Lock.
 4. Aici veti posta printr-un raspuns, un link de pe youtube cu melodia pe care o considerati cea mai potrivita. Ca si data trecuta, vom posta fiecare cate un video, respectand regulamentul ( nu repetam melodiile ). Voi reveni cu un edit legat de melodia mea.
 5. Bun venit alaturi de noi !
 6. Acceptat. Te astept in seara asta pe ts, daca poti, pentru a discuta putin.
 7. Aici veti posta printr-un raspuns, un link de pe youtube cu melodia pe care o considerati cea mai potrivita. Ca si data trecuta, vom posta fiecare cate un video, respectand regulamentul ( nu repetam melodiile ). Voi reveni cu un comentariu legat de melodia mea.
 8. Duminica va fii termenul limita ( s-a prelungit cu o saptamana deoarece s-a decis sa se mai lase ). Duminica se va lua decizia finala.
 9. Actualizare. Am achizitionat si am pus in functiune hookul pentru manageri care permite creearea de noi forumuri si editarea tuturor forumurilor din categoria dorita. Puteti: Creea noi forumuri Edita noi forumuri Sterge noi forumuri Pentru fiecare categorie noua creeate si si existente, vor fii multe permisii, ca si in ACP care vor trebui editate. Mult mai multe detalii despre cum veti putea utiliza acest hook, veti primi la sectiunea managerilor.
 10. Done. Lasi aici un comentariu pentru eventualele modificari.
 11. Acceptat. Vei primi datele cat de curand. Lasa-mi in privat ce DNS doresti.
×
×
 • Create New...