Jump to content

Welcome to DarkEvils Romania

DarkEvils Romania Community a fost deschisa in speranta ca putem arata ceva diferit fata de restul comunitatilor. Dorim sa promovam egalitatea intre membrii, comunicarea, bunul simt, intelegerea, rezolvarea problemelor si munca in echipa. Suntem aici, alaturi de fiecare utilizator si dorim sa evoluam impreuna. DarkEvils Romania doreste ca stafful si utilizatorii sa fie in stransa legatura. Vrem sa formam si sa mentinem ceva frumos care, doar prin implicarea fiecaruia in parte, sa poata evolua.

palermo

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral Member

About palermo

 • Rank
  New Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dar cu ce scop mi-ai cerut wg ? Adica ce ti s-a parut ca am ? Sa stiu si eu de ce sunt tras pe dreapta.
 2. La fiecare admin ii zic cand imi cere wg ca dureaza 10 min, dureaza vreo 8 dar zic 10 min ca sa nu primesc ban dupa 5 minute. O sa o bag mereu "asta cu 10 minute". Mi se incarca pana la 85%, dupa 91 sau 91, trece la 94 % iar apoi 100(n-are relevanta dar am vrut sa specific). Nu sterg nimic boss, faze de cod nu cred ca a vazut cineva(exceptanad experienta, tras prin pereti, sunet etc.) Poate nu accepti ca unii pot sa joace mai bine ca altii ?. Si nu vreau sa induiosez pe nimeni, chiar imi place.
 3. Nickname: palermo Adminul care te-a banat:android Ip-ul tău:82.76.27.23 SteamID (numeric): STEAM_0:1:49641047 Motivul pentru care ai primit ban: ca nu i-am dat wg. Am fost spec, am primit kick ca am fost spec, cand am intrat s-a schimbat mapa. Mi-a dat error la wg si imi zicea ca trebuie sa astept 10 min ca sa pot da din nou scan. I-am zis la Android asta, a zis sa il pun pe forum si am primit ban. Durata banului:60 min Ora/data/harta pe care ai primit ban: in jur de ora 19 00, 26.04.2020 pe d2. Dovada (print la consolă OBLIGATORIU): nu arata ca el mi-a dat ban, dar poate sa c
 4. Poate se pliciseste si o sa intre sa vada si cererea mea.
 5. Nickname: P A L E R M O; Adminul care te-a banat: Nu imi arata cine mi-a dat ban, doar ca am primit. Erau mai multi admini online. Ip-ul tău:86.127.66.101 SteamID (numeric):STEAM_0:1:49641047 0 00:09 60 0 Motivul pentru care ai primit ban: wall Durata banului: permanent Ora/data/harta pe care ai primit ban: 18:10, 10.04.2020, inferno. Dovada (print la consolă OBLIGATORIU):am pus o poza. Nu imi arata adminul care mi-a dat ban. Am tot cautat in consola, doar atat imi apare. Alte mențiuni: Astept o dovada pentru ban-ul primit. Nici poze nu mi-a facut, ban direct.
×
×
 • Create New...