Jump to content

Welcome to DarkEvils Romania

DarkEvils Romania Community a fost deschisa in speranta ca putem arata ceva diferit fata de restul comunitatilor. Dorim sa promovam egalitatea intre membrii, comunicarea, bunul simt, intelegerea, rezolvarea problemelor si munca in echipa. Suntem aici, alaturi de fiecare utilizator si dorim sa evoluam impreuna. DarkEvils Romania doreste ca stafful si utilizatorii sa fie in stransa legatura. Vrem sa formam si sa mentinem ceva frumos care, doar prin implicarea fiecaruia in parte, sa poata evolua.

Ierdna

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Ierdna last won the day on April 10 2020

Ierdna had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral Member

About Ierdna

 • Rank
  New Member
 1. te rog frumos sa te mai uiti odata pe regulament Acolo nu scrie nimic despre faptul ca un membru nu are voie sa isi spuna parerea te rog sa vii cu dovezi despre faptul ca gabi45 mi a dat info pe discord ,mersi !!!
 2. Numele celui reclamat: Low lIne Data cand te-a banat: 6Aprilie 2020 16:58 Motivul : Nu Stiu? El spune ceva de info dar n are dovezi !!! Dovezi: https://imgur.com/a/G4KHqkE https://imgur.com/a/RRXdEsd Ce crezi ca merita: -1 ca sa nu mai aiba acces la ban
 3. Nume steam:Ierdna STEAM ID:STEAM_1:1:480386094 Cati ani ai?(Minim 14): 15 Primele 4 cifre din cnp: Ore jucate pe sv?:2h 45min Ai luat vreodata ban pe vreun sv de cs(sincer)?:Da , pe jb :))) De ce doresti sa intri in staff-ul nostru?:Pentru ca imi place acest server doresc sa ajut counitatea si sa scapam de toti codatii de pe sv Cu ce crezi ca ne poti ajuta?: Doresc sa ajut counitatea si sa scapam de toti codatii de pe sv Experienta anterioara: Da Altele:
×
×
 • Create New...