Jump to content

Welcome to DarkEvils Romania

DarkEvils Romania Community a fost deschisa in speranta ca putem arata ceva diferit fata de restul comunitatilor. Dorim sa promovam egalitatea intre membrii, comunicarea, bunul simt, intelegerea, rezolvarea problemelor si munca in echipa. Suntem aici, alaturi de fiecare utilizator si dorim sa evoluam impreuna. DarkEvils Romania doreste ca stafful si utilizatorii sa fie in stransa legatura. Vrem sa formam si sa mentinem ceva frumos care, doar prin implicarea fiecaruia in parte, sa poata evolua.

Marshall

Members
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral Member

About Marshall

 • Rank
  New Member
 1. Va rog toți Adminii serverului Cs.DarkEvils.Ro sunt rugati sa se prezinte pe serverul nostru de teamspeack 3. In caz contrar, sunteti sanctionati cu downgrade sau chiar Remove! O sa ma uit la activitatea fiecarui admin pe serverul de ts3. Cu stima si Respect Marshall.
 2. Nickname: Marshall. Prenume: Catalin SteamID (dacă dețineți Steam): am Vârsta și primele 3 cifre din CNP(CNP-ul in confirmati la fondatori pe Forum prin PM: 199 Ore Gametracker (link): nu am Modalitate de contact (PM, Steam, Facebook, Discord, TeamSpeak etc.): Ts Ai citit regulamentul? (Cuvantul cheie este ? ) [email protected]
×
×
 • Create New...