Jump to content

Welcome to DarkEvils Romania

DarkEvils Romania Community a fost deschisa in speranta ca putem arata ceva diferit fata de restul comunitatilor. Dorim sa promovam egalitatea intre membrii, comunicarea, bunul simt, intelegerea, rezolvarea problemelor si munca in echipa. Suntem aici, alaturi de fiecare utilizator si dorim sa evoluam impreuna. DarkEvils Romania doreste ca stafful si utilizatorii sa fie in stransa legatura. Vrem sa formam si sa mentinem ceva frumos care, doar prin implicarea fiecaruia in parte, sa poata evolua.

faith

Manager
 • Content Count

  59
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral Member

4 Followers

About faith

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. faith

  Warmup round

  Version 1.0.0

  1 download

  Acest plugin iti ofera 30 secunde de incalzire doar cu,cutitul. Instalare: fisierul amx_warmup -amxx in adaugati in folderul Plugins fisierul amx_warmup-sma in adaugati in folderul Scripting Adaugati linia warmup_amxx in fisierul Plugins care il gasiti in folderul configs.
 2. faith

  FileZilla

  Version 1.0.0

  0 downloads

  Filezilla este un program de transfer editare/vizualizare/setare chmod si alte functii folositoare ale fisierelor. Pentru a ne conecta la un server FTP , putem folosi filezilla, mai sunt si alte programe (client) dar acesta este cel mai bun din punctul meu de vedere. Avem nevoie de un Host , user, parola care sunt creeate automat atunci cand contul de gazduire a fost activat, sau le creeati dumneavoastra. Eu personal recomand FileZilla. Este rapid, curat, micu?, deloc preten?ios, u?or de folosit ?i, cel mai important lucru, e GRATUIT.
 3. Lasă ip pt unban. Rappi -1 la grad din lipsa de răspuns la cerere.
 4. Rappi astept raspunsul tău pana diseară. Neprezentarea unui răspuns duce -1 remove.
 5. acceptat Pm User si pass tc
 6. Ca sa clarificam situatia. Sedan ai si tu dreptatea ta dar daca tu ai probleme cu amica ta ca ea vorbeste cu X sau Y nu este vina altora ca ea accepta ca ei sa o trateze in asa fel,defapt daca stam sa ne gandim ea ofera ista la toata lumea cand cineva ii cere. Daca aveti probleme de comunicare sunativa vorbiti intre voi nu fa faceti public tot. La urmatoarea chestie de genul asta masurile vor fi urmatoarele: Sedan/Denisa banip respectivul admin Remove.
 7. Accept Pm User si pass tc
 8. Acceptat Pm User si pass tc
 9. acceptat Pm User si pass tc
 10. Deoarece sunt multi care nu stiu comenzile si vor sa faca cerere de admin, aici le pot invata pe fiecare in parte. amx_nick ( Schimba numele unui jucator - nume original nume nou) amx_kick nick (scoti un jucator de pe server] amx_kickmenu (da kick jucatorilor cu nick gen: ~ | . ; etc.) amx_gag nick 3 motiv amx_slap nick 0 amx_ss nick 4 (faci poze unui player suspect doar de WALL) amx_slay nick amx_psay nick mesaj (trimiti un mesaj privat unui jucator) amx_say mesaj (afiseaza mesaje tuturor jucatorilor) amx_showip ( arata ip-urile celor de pe server ) amx_who (ara
 11. acceptat PM user si pass.
 12. Lasa ip-ul tau prin PM. TC
×
×
 • Create New...