Jump to content

Welcome to DarkEvils Romania

DarkEvils Romania Community a fost deschisa in speranta ca putem arata ceva diferit fata de restul comunitatilor. Dorim sa promovam egalitatea intre membrii, comunicarea, bunul simt, intelegerea, rezolvarea problemelor si munca in echipa. Suntem aici, alaturi de fiecare utilizator si dorim sa evoluam impreuna. DarkEvils Romania doreste ca stafful si utilizatorii sa fie in stransa legatura. Vrem sa formam si sa mentinem ceva frumos care, doar prin implicarea fiecaruia in parte, sa poata evolua.

faith

Manager
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral Member

4 Followers

About faith

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lasă ip pt unban. Rappi -1 la grad din lipsa de răspuns la cerere.
 2. Rappi astept raspunsul tău pana diseară. Neprezentarea unui răspuns duce -1 remove.
 3. acceptat Pm User si pass tc
 4. acceptat PM user si Pass
 5. Ca sa clarificam situatia. Sedan ai si tu dreptatea ta dar daca tu ai probleme cu amica ta ca ea vorbeste cu X sau Y nu este vina altora ca ea accepta ca ei sa o trateze in asa fel,defapt daca stam sa ne gandim ea ofera ista la toata lumea cand cineva ii cere. Daca aveti probleme de comunicare sunativa vorbiti intre voi nu fa faceti public tot. La urmatoarea chestie de genul asta masurile vor fi urmatoarele: Sedan/Denisa banip respectivul admin Remove.
 6. Accept Pm User si pass tc
 7. Acceptat Pm User si pass tc
 8. acceptat Pm User si pass tc
 9. Deoarece sunt multi care nu stiu comenzile si vor sa faca cerere de admin, aici le pot invata pe fiecare in parte. amx_nick ( Schimba numele unui jucator - nume original nume nou) amx_kick nick (scoti un jucator de pe server] amx_kickmenu (da kick jucatorilor cu nick gen: ~ | . ; etc.) amx_gag nick 3 motiv amx_slap nick 0 amx_ss nick 4 (faci poze unui player suspect doar de WALL) amx_slay nick amx_psay nick mesaj (trimiti un mesaj privat unui jucator) amx_say mesaj (afiseaza mesaje tuturor jucatorilor) amx_showip ( arata ip-urile celor de pe server ) amx_who (arata adminii care sunt on pe server) PENTRU A DA VOT URMATI ACESTI PASI: /harti (vezi ce mape s-au jucat -ultimele 5- iar daca e trecut de 22:00 se joaca doar de_dust2 si fy_snow). amx_votemap minim 3 amx_votemapmenu (intri in menul cu harti, iar de acolo urmezi pasii).Astfel puteti da vot mult mai usor. amx_mapmenu(Afiseaza un meniu cu hartile de pe server). PENTRU A BANA UN CODAT URMEZI URMATORII PASI: amx_ban nick 0/permanent motiv( il banezi permanent ) amx_last (afiseaza IP-urile jucatorilor care au iesit de pe server) amx_addban IP 0/permanent wall/aim/speed,etc(Adauga un ban la lista cu ban-uri(banlist) a serverului) amx_addban "STEAMID" 0/permanent wall /aim/speed,etc amx_banmenu (intri in menul, iar de acolo urmezi pasii. MARE ATENTIE, banati cu aceasta comanda doar cand sunt nume asemanatoare sau nume , . * â @ etc, deoarece nu se poate scoate banul prim amx_unban, doar manual din ftp, iar serverul trebuie sa fie OFFLINE, asa ca nu folositi prea des aceasta comanda!!!!!) In cazul in care un jucator nu trimite pozele se va face print in consola) (snapshot) In cazul playerilor cu numele gen : A , * , $ , # , sau atunci cand doi jucatori de pe server au nume asemenatoare (de EX Player, respectiv (1)Player) , se foloseste comanda status , se ia #nr.ID si se aplica comanda de ban sau de schimbare nume: amx_nick "#nr.ID" "altnume" sau amx_ban "#nr.ID" Exemple: amx_nick #3992 Alt.Nick amx_gag #3992 5 limbaj amx_slay #3992 etc etc
 10. acceptat PM user si pass.
 11. Lasa ip-ul tau prin PM. TC
 12. Multumesc.
 13. Acceptat. Pm User si pasa. Tc
×
×
 • Create New...