Jump to content

New Revolution of DarkEvils

A new Revolution of Gaming Community. O comunitate unica , cu tema unica , Licenta IPS si TS3 proprie. Detinem proiecte deja realizate. Avem proiecte inca in desfasurare. Suntem in plina crestere. De ce noi ? Simplu ! Suntem unici,diferiti ! Noi nu promitem !! NOI FACEM DACA PUTEM ! Cu ce suntem mai buni fata de restu ? Noi nu dorim loc-ul 1. Noi dorim sa formam un loc in care sa intri de placere sa joci alaturi de noi, cu noi , cu prieteni tai / ai nostri. Nu mai sta pe ganduri alaturate noua. Welcome To DarkEvils Romania Community!

Bug's Report

Daca gasiti bug-uri, erori , nu ezitati sa le raportati la suport forum ! If you found a bug/error's not esitate to make a post on Forum Support and tell us to fix that !

Mihai

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral Member

About Mihai

 • Rank
  New Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Numele tău » Mihai; De unde ai auzit de noi? » Am fost de pe comunitatea precedenta, darkevils-ul vechi; Grad dorit » Oricare; De ce dorești acest grad? » Sa ofer gradul de international si vip membrilor noi de pe teamspeak, sa imi mut prietenii pe canalul pe care sunt eu (e pentru prima data cand folosesc teamspeak si zic sa le mai usurez munca, sa ii mut pe canale, sa transmit staff-ului etc) si sa ajut cu ordinea publica; UniqueID » JzIukYWtnWL16njnHvCjtALJmyM=
 2. Cerere canal: Your nickname » Mihai Channel Name » Ilegale UniqueID » LCV8ZeurRvVlI7UuQQc8Cc4IwPg=
 3. Prenume » Mihai; Varsta » 16; Locatie » Roscani/Suceava/Romania; Ocupatie » Student; Hobby-uri si pasiuni » Imi place sa merg la Anghelea, sa bag la bile si sa beau cafea; O scurta descriere » Imi place cafeaua, sa socializez cu lumea si sa imi impartasesc cunostiintele cu cei din jur. Nick CS » Mihai Camarut/MyhAY03; Nick TeamSpeak3 » Mihai; Joc / Jocuri preferate» Ring of Elysium; Steam ( On/Off ) » On; De unde ai auzit de DarkEvils Romania » Am fost de la prima versiune DarkEvils; Acorda o nota comunitatii » 11/10; Contact » [email protected]; O fotografie cu tine ( optional ) » https://imgur.com/a/tPQCFqD; Alte detalii » Ce pot sa mai zic. hai DarkEvils!
×
×
 • Create New...