Jump to content

Welcome to DarkEvils Romania

DarkEvils Romania Community a fost deschisa in speranta ca putem arata ceva diferit fata de restul comunitatilor. Dorim sa promovam egalitatea intre membrii, comunicarea, bunul simt, intelegerea, rezolvarea problemelor si munca in echipa. Suntem aici, alaturi de fiecare utilizator si dorim sa evoluam impreuna. DarkEvils Romania doreste ca stafful si utilizatorii sa fie in stransa legatura. Vrem sa formam si sa mentinem ceva frumos care, doar prin implicarea fiecaruia in parte, sa poata evolua.

Mihai

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral Member

About Mihai

 • Rank
  New Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Numele tău » Mihai; De unde ai auzit de noi? » Am fost de pe comunitatea precedenta, darkevils-ul vechi; Grad dorit » Oricare; De ce dorești acest grad? » Sa ofer gradul de international si vip membrilor noi de pe teamspeak, sa imi mut prietenii pe canalul pe care sunt eu (e pentru prima data cand folosesc teamspeak si zic sa le mai usurez munca, sa ii mut pe canale, sa transmit staff-ului etc) si sa ajut cu ordinea publica; UniqueID » JzIukYWtnWL16njnHvCjtALJmyM=
 2. Cerere canal: Your nickname » Mihai Channel Name » Ilegale UniqueID » LCV8ZeurRvVlI7UuQQc8Cc4IwPg=
 3. Prenume » Mihai; Varsta » 16; Locatie » Roscani/Suceava/Romania; Ocupatie » Student; Hobby-uri si pasiuni » Imi place sa merg la Anghelea, sa bag la bile si sa beau cafea; O scurta descriere » Imi place cafeaua, sa socializez cu lumea si sa imi impartasesc cunostiintele cu cei din jur. Nick CS » Mihai Camarut/MyhAY03; Nick TeamSpeak3 » Mihai; Joc / Jocuri preferate» Ring of Elysium; Steam ( On/Off ) » On; De unde ai auzit de DarkEvils Romania » Am fost de la prima versiune DarkEvils; Acorda o nota comunitatii » 11/10; Contact » myhaycamarut03@gmail.com; O fotografie cu tine ( optional ) » https://imgur.com/a/tPQCFqD; Alte detalii » Ce pot sa mai zic. hai DarkEvils!
×
×
 • Create New...