Jump to content

Welcome to DarkEvils Romania

DarkEvils Romania Community a fost deschisa in speranta ca putem arata ceva diferit fata de restul comunitatilor. Dorim sa promovam egalitatea intre membrii, comunicarea, bunul simt, intelegerea, rezolvarea problemelor si munca in echipa. Suntem aici, alaturi de fiecare utilizator si dorim sa evoluam impreuna. DarkEvils Romania doreste ca stafful si utilizatorii sa fie in stransa legatura. Vrem sa formam si sa mentinem ceva frumos care, doar prin implicarea fiecaruia in parte, sa poata evolua.

catalin21151

Members
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral Member

About catalin21151

 • Rank
  New Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Buna ziua imi cer mii de scuze pentru o mica greseala la intrebarea AI CITIT REGULAMENTUL: am raspuns cu da din neatentie insa am realizat dupa ce am postat cererea ca trebuia sa scriu #Go.DarkEvils.Ro sper ca voi putea fi scuzat si astfel de greseli nu se vor repeta
 2. -minim 10 de ore pe server ✔ https://imgur.com/a/36OUZww -minim 300 de ore in CSGO✔ https://imgur.com/a/fzCrJ5g -minim Master Guardian II X -minim 16 ani ✔(17) NUME REAL*: Tamas Catalin Constantin NICKNAME*:KranoS //Go.darkevils.ro VARSTA*:17 CNP ( Primele 3 numere din CNP )*: 502 [ Obligatoriu ] ORE Cs Go*:1,369 AI CITIT REGULAMENTUL*: Da ORE PE SERVER*: 11 https://imgur.com/a/36OUZww [ Obligatoriu + Dovada poza ] EXPERIENTA ADMINAT?*:de 2 ori helper odata admin odata moderator MOTIVUL PENTRU CARE DORESTI ADMIN*:Motivul pentru care doresc sa primesc admin(helper) este de a ajuta serverul si de a evita pe cat posibil momentele in care acesta este gol.Un alt motiv este de a ajuta serverul sa scape de hackeri si de a mentine un vibe cat mai bun pe server si intre playeri pentru a evita momentele de cearta si momentele canceroase CE VEI ADUCE NOU*:Pentru un moment nu cred ca pot aduce foarte multe lucruri noi insa sunt sigur ca va pot ajuta sa aduceti serverul la un nivel mai inalt AI INTRAT IN STEAMGROUP? *: https://imgur.com/a/heaykpa [ Obligatoriu + Dovada poza ] INVITA PRIETENII IN STEAMGROUP*: [ Obligatoriu + dovada poza ] O SCURTA DESCRIERE DESPRE TINE*:Sunt din Tulcea 17 ani ochi caprui music addicted Steam id-ul : STEAM_1:1:114898872(obligatoriu) (steam_1323123)
×
×
 • Create New...