Jump to content

New Revolution of DarkEvils

A new Revolution of Gaming Community. O comunitate unica , cu tema unica , Licenta IPS si TS3 proprie. Detinem proiecte deja realizate. Avem proiecte inca in desfasurare. Suntem in plina crestere. De ce noi ? Simplu ! Suntem unici,diferiti ! Noi nu promitem !! NOI FACEM DACA PUTEM ! Cu ce suntem mai buni fata de restu ? Noi nu dorim loc-ul 1. Noi dorim sa formam un loc in care sa intri de placere sa joci alaturi de noi, cu noi , cu prieteni tai / ai nostri. Nu mai sta pe ganduri alaturate noua. Welcome To DarkEvils Romania Community!

Bug's Report

Daca gasiti bug-uri, erori , nu ezitati sa le raportati la suport forum ! If you found a bug/error's not esitate to make a post on Forum Support and tell us to fix that !

Simone

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral Member

About Simone

  • Rank
    New Member
  1. NUME REAL*: Dimachie Simone NICKNAME*: Simone VARSTA*: 16 CNP ( Primele 3 numere din CNP )*: 503 ORE Cs Go*: 3000 AI CITIT REGULAMENTUL*: Da ORE PE SERVER*: 4h 22m EXPERIENTA ADMINAT?*: Da MOTIVUL PENTRU CARE DORESTI ADMIN*: Pentru a mentine serverul la un alt nivel CE VEI ADUCE NOU*: Voi aduce linistea pe server si pacifismul AI INTRAT IN STEAMGROUP? *: Da INVITA PRIETENII IN STEAMGROUP*: O sa invit O SCURTA DESCRIERE DESPRE TINE*: Am 16 ani, sunt din Constanta si imi plac jocurile video Steam id-ul : STEAM_1:0:222728997
×
×
  • Create New...