Jump to content

New Revolution of DarkEvils

A new Revolution of Gaming Community. O comunitate unica , cu tema unica , Licenta IPS si TS3 proprie. Detinem proiecte deja realizate. Avem proiecte inca in desfasurare. Suntem in plina crestere. De ce noi ? Simplu ! Suntem unici,diferiti ! Noi nu promitem !! NOI FACEM DACA PUTEM ! Cu ce suntem mai buni fata de restu ? Noi nu dorim loc-ul 1. Noi dorim sa formam un loc in care sa intri de placere sa joci alaturi de noi, cu noi , cu prieteni tai / ai nostri. Nu mai sta pe ganduri alaturate noua. Welcome To DarkEvils Romania Community!

Bug's Report

Daca gasiti bug-uri, erori , nu ezitati sa le raportati la suport forum ! If you found a bug/error's not esitate to make a post on Forum Support and tell us to fix that !

Yangstar

Manager
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral Member

About Yangstar

 • Rank
  Manager CHOUKANS.DARKEVILS.RO

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nume dorit: Choukans.DarkEvils.Ro Numar de sloturi: 14 cu potential de marire. IP & Port: 193.84.64.163:27015 Mod de joc: Csgo Competitiv Contact detinator/detinatori: https://steamcommunity.com/profiles/76561198954249316/ Numele firmei unde este gazduit: Gazduire Jocuri Link GameTracker: https://www.gametracker.com/server_info/193.84.64.163:27015/
 2. ★Preturi VIp★ -Vip Gold: Beneficiati de bani in fiecare runda(16000$), de bunnyhop, de neon, tag, de armura 150, de spawn effects si de viteza.Vip gold costa 5$ luna si 15$ permanent. -Vip Silver:Beneficiati de bani in fiecare runda(16000$), de neon, tag,armura 150 si spawn effects si de viteza.Vip Silver costa 3 euro luna, 5 euro 2 luni. Platile se fac la Yangstar.
 3. Model Cerere Moderator Nickname Joc : Prenumele Tau (Expl: Vasili, Ghita) : Ce varsta ai? : Steam ID : Link Profil Steam : De ce vrei sa faci parte din STAFF : Cate ore ai (Trebuie dovada poza) : Cat timp poti fi folositor serverului pe zi ? : Altele ? :
 4. Model Cerere Admin Nickname Joc : Prenumele Tau (Expl: Vasili, Ghita) : Ce varsta ai? : Steam ID : Link Profil Steam : De ce vrei sa faci parte din STAFF : Cate ore ai (Trebuie dovada poza) : Cat timp poti fi folositor serverului pe zi ? : Altele ? :
 5. Model Cerere Helper Nickname Joc : Prenumele Tau (Expl: Vasili, Ghita) : Ce varsta ai? : Steam ID : Link Profil Steam : De ce vrei sa faci parte din STAFF : Cate ore ai (Trebuie dovada poza) : Cat timp poti fi folositor serverului pe zi ? : Altele ? :
 6. Regulament Playerii -Playerii nu au voie sa injure sau sa jicneasca pe cineva de pe server. -Playerii nu au voie sa spameze un lucru pe chat. -Playerii nu au voie sa foloseasca scripturi sau coduri. -Playerii nu au voie sa tipe sau sa urle cat timp vorbesc cu microfonul. -Playerii nu au voie sa mearga b sau mid cand este sub 3v3 si cand este 3v3 este only a & mid. Regulament Vip -Playerii ce detin vip nu au voie sa cumpere arme de ex(m4a4, m4a1,ak47)in rundele de pistoale. -Playerii ce detin vip nu au voie sa abuzeze de bunnyhop. Regulament helper -Helperii nu au voie sa abuzeze de comenzi. -Helperii nu au voie sa schimbe harta cand meciul este sub scorul de 10-10, doar in cazul in care se repeta aceasi harta. -Helperii trebuie sa dea slay la persoanele care merg in b la sub 5v5 si la cei care merg mid la sub 3v3. -Helperii trebuie sa dea mute la jucatori doar in cazul in care persoana respectiva injura de 10 ori la rand sau tipa/urla in microfon.La inceput se sanctioneaza cu 5 minute dupa 10 si tot asa (+5 min). -Helperii trebuie sa dea slap la persoanele care campeaza toata runda sau meciu cu 0 damage. Regulament Admin -Adminii nu au voie sa abuzeze de comenzi. -Adminii nu au voie sa dea ban doar pentru ca vor ei asta. -Adminii sunt obligatii dupa banarea unui jucator trebuie sa dea un demo, sau o dovada pt ce a acordat acel ban. -Adminii nu au voie sa dea gag altui admin. -Adminii trebuie sa poarta un limbaj adecvat. -Adminii trebuie sa baneze toti codatii pe ip. Regulament Moderator -Moderatorii pot sa dea unban doar in cazul in care banatul respectiv a fost banat pe degeaba. -Moderatorii pot sa dea gag/mute la admini si helperi in cazul in care injura sau tipa/sufla in microfon, si trebuie facut un demo pentru sanctionarea lui.
 7. Nick : Yangstar Contact Owner (steam/teamspeak3) : https://steamcommunity.com/profiles/76561198954249316/ Moderatori categorie : Yangstar si Cartitarul. Sub-forumuri : Cerere helper Cerere admin Cerere Moderator Cerere Upgrade la Grad, Regulament Server, DNS+LINK cerere DNS : https://darkevils.ro/forum/index.php?/topic/522-cerere-dns-choukansdarkevilsro/ Choukans.DarkEvils.Ro Link Gametracker : https://www.gametracker.com/server_info/188.212.102.250:27015/ Manageri (inafara de cel care deschide topicul): Cartitarul
 8. Nume dorit: Choukans.DarkEvils.Ro Numar de sloturi: 14 cu potential de marire. IP & Port: 188.212.102.250:27015 Mod de joc: Csgo Competitiv Contact detinator/detinatori: https://steamcommunity.com/profiles/76561198954249316/ Numele firmei unde este gazduit: Gazduire Jocuri Link GameTracker: https://www.gametracker.com/server_info/188.212.102.250:27015/
×
×
 • Create New...