Jump to content

New Revolution of DarkEvils

A new Revolution of Gaming Community. O comunitate unica , cu tema unica , Licenta IPS si TS3 proprie. Detinem proiecte deja realizate. Avem proiecte inca in desfasurare. Suntem in plina crestere. De ce noi ? Simplu ! Suntem unici,diferiti ! Noi nu promitem !! NOI FACEM DACA PUTEM ! Cu ce suntem mai buni fata de restu ? Noi nu dorim loc-ul 1. Noi dorim sa formam un loc in care sa intri de placere sa joci alaturi de noi, cu noi , cu prieteni tai / ai nostri. Nu mai sta pe ganduri alaturate noua. Welcome To DarkEvils Romania Community!

Bug's Report

Daca gasiti bug-uri, erori , nu ezitati sa le raportati la suport forum ! If you found a bug/error's not esitate to make a post on Forum Support and tell us to fix that !

LKTER

Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral Member

About LKTER

  • Rank
    Membru DarkEvils

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Nume: LKTER Vârstă: 18 De ce dorești să aplici pentru acest grad?: Sa ajut comunitatea Ce secțiune dorești spre moderare?: Gaming Ce îmbunătățiri poți aduce secțiunii moderate?:Cele mai noi stiri de gaming. Explică activitatea ta pe forum și secțiune din ultima vreme: n-am, dar o voi inbunatati Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca, riști să fii suspendat?: da, ma voi descurca Ești conștient că poți fi suspendat din funcție la prima abatere de la regulament?: da Alte precizări: Sunt nou, m-a adus Sasuke si Andrei Poți intra pe teamspeak la ședințe ?: Da
×
×
  • Create New...