Jump to content

Welcome to DarkEvils Romania

DarkEvils Romania Community a fost deschisa in speranta ca putem arata ceva diferit fata de restul comunitatilor. Dorim sa promovam egalitatea intre membrii, comunicarea, bunul simt, intelegerea, rezolvarea problemelor si munca in echipa. Suntem aici, alaturi de fiecare utilizator si dorim sa evoluam impreuna. DarkEvils Romania doreste ca stafful si utilizatorii sa fie in stransa legatura. Vrem sa formam si sa mentinem ceva frumos care, doar prin implicarea fiecaruia in parte, sa poata evolua.

AnDu

C.E.O
 • Content Count

  137
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

AnDu last won the day on December 30 2020

AnDu had the most liked content!

Community Reputation

13 Chill Member

About AnDu

 • Rank
  C.E.O DarkEvils

Recent Profile Visitors

1032 profile views
 1. Iti urez bine ai venit, sper sa ai o sedere cat mai lunga alaturi de noi. Daca ai intrebari nu ezita sa ne contactezi.
 2. Eu am editat de pe telefon in graba. Consider ca este mult mai avantajos fata de noi sa stim exact cate topicuri a facut el de la 0 si cate replayuri are astea fiind posturile. Consider ca mai repede as putea raspunde la o cerere de staff fara sa mai pierd timp sa stau sa intru pe profilu lui. Ceea ce este afisat consider ca este strictul necesar. Poate Urmaritori ar fi o chestie sa zic asa inutila vizual.
 3. Bine ai venit alaturi de noi
 4. 0 Activity. Come back after 7 days when you reach the activity.
 5. Tin sa fac acest anunt pentru ca mulți ați crezut ca asta este sfârșitul la DarkEvils Dragi membri, nu acesta nu este sfârșitul nostru, am avut niște probleme personale si nam mai putut fi asa activi nici unu dintre noi doar susținând mentinerea lor in picioare atat a forumului cat si a serverelor. Da suntem conștienți am căzut in jos nu mai este activitate etc. Noi incercam sa depășim pragul problemelor noastre personale si sa repunem pe picioare comunitatea. Ne cerem scuze tuturor care au crezut in noi si inca creed si celor care au plecat le dorim si ii așteptăm sa se reîntoarcă.
 6. Dns-ul a fost adaugat. Propagarea 100% se va face in maxim 24H.
 7. Te roog sa faci o cerere aici pentru categorii. Iar colegi mei ti le va creea.
 8. Te rog schimba numele la server dupa revino cu un mesaj.
 9. Sistemu de tichete ( Help Desk ) este versiunea beta. Inca lucram la dezvoltarea ei. Orice bug eroare va rugam sa o raportati. Platforma de files este functionala 90% mai trebuie mici ajustari la permisii. Cautam persoane care sa se ocupe de ea. Insemnand ce : 1. Sa urce fisiere gen programe dar testate si fara virusi sau keylogger! Daca se va urca asa ceva va primi blacklist la ip ( exclus din comunitate permanent) 2. Sa urce plugin-uri pentru counter strike 1.6 sau Counter Strike global offensive. 3. Sa creeze niste addon-uri default / avansate ( depinde
 10. Ai aici un mic tutorial cum poti sa-ti creezi singur categoriile in caz ca nu te descurci ia legatura cu @Survivor sau lasi aici categoriile dorite. Sau te poate ajuta @Cartitarul?
×
×
 • Create New...