Jump to content

New Revolution of DarkEvils

A new Revolution of Gaming Community. O comunitate unica , cu tema unica , Licenta IPS si TS3 proprie. Detinem proiecte deja realizate. Avem proiecte inca in desfasurare. Suntem in plina crestere. De ce noi ? Simplu ! Suntem unici,diferiti ! Noi nu promitem !! NOI FACEM DACA PUTEM ! Cu ce suntem mai buni fata de restu ? Noi nu dorim loc-ul 1. Noi dorim sa formam un loc in care sa intri de placere sa joci alaturi de noi, cu noi , cu prieteni tai / ai nostri. Nu mai sta pe ganduri alaturate noua. Welcome To DarkEvils Romania Community!

Bug's Report

Daca gasiti bug-uri, erori , nu ezitati sa le raportati la suport forum ! If you found a bug/error's not esitate to make a post on Forum Support and tell us to fix that !

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 01/17/20 in all areas

 1. 2 points
  Nume: dEDEE. Vârstă: 15 ani De ce dorești să aplici pentru acest grad?: Sa ajut comunitatea Ce secțiune dorești spre moderare?: Sport Ce îmbunătățiri poți aduce secțiunii moderate?: Posturi unice , si stiri din sport foarte noi Explică activitatea ta pe forum și secțiune din ultima vreme: deocamdata slaba dar se va imbunatati Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca, riști să fii suspendat?:da, si eu promit ca am sa ma descurc Ești conștient că poți fi suspendat din funcție la prima abatere de la regulament?: da , si de asta n am sa l incalc Alte precizări: Sunt nou , m a adus Andrei si Sasuke Poți intra pe teamspeak la ședințe ?: da , normal
 2. 1 point
  ATENTIE!!!!!0 TOTI ADMINI AU OBLIGATIA DE A INTRA ZILNIC PE FORUM ADMINI TREBUIE SA FIE PREZENTI PE SERVARU DE TS ADMINI TREBUIE SA ISI FACA BAN LIST https://darkevils.ro/forums/229-go-★-banlist/ TOATE BANURILE TREBUIE SA AIVA DEMO NU CONTEAZA SAITUL PE CARE ESTE URCAT CINE NU RESPECTA ACESTE CONDITI 1 ABATERE IERTARE 2 ABATERII -1 RANK 3 ABATERI SUSPENDARE
 3. 1 point
  Pentru ca vrem sa ne dezvoltam , DarkEvils Romania pune la dispozitie cateva posturi pentru a mari echipa noastra . Pentru a participa la aceasta campanie , trebuie : Sa ai minim 16 ani impliniti Sa ai experienta in IPS de minim 1 an Sa ai experienta in administrarea forumurilor Sa dai dovada de seriozitate si sa te implici in ceea ce vei face Punem la dispozitie urmatoarele grade : 2 Administratori ; 2 Supervisori ; 3 Consilieri ; 4 Moderatori Globali Tot ce trebuie sa faci este sa rapunzi la acest topic cu un reply dupa modelul : Nume : Prenume : Cnp obligatoriu (Primele 6 cifre ale CNP-ului) : Ce grad doresti : Vei fi ON si pe Teamspeak ( TS.DARKEVILS.RO ) ? : Cat timp vei aloca forumului pe zi ? : ATENTIE ! Pentru posturile de Administrator si Supervisor , daca vei aplica , vei veni cu propria echipa de care raspunzi personal . In cazul in care nu vei avea echipa , o sa ai la dispozitie maxim 5 zile sa iti formezi una , in caz contrar , gradul ti se revoca fara a mai putea primi altul . Bafta si la cat mai multe cereri !
 4. 1 point
  Nume : Istratescu Prenume : Justin-Darius Cnp obligatoriu (Primele 6 cifre ale CNP-ului) : 501052 Ce grad doresti : Mod Global Vei fi ON si pe Teamspeak ( TS.DARKEVILS.RO ) ? : Bineînțeles, ori de cate ori voi avea ocazia Cat timp vei aloca forumului pe zi ? : Cel putin 5,voi fi mai activ si voi verifica mai des forumul chiar si cand nu-s acasa de pe telefon. Nu am prea multa experienta dar învăț repede ce am de facut,vreau sa imi ajut comunitatea cu tot ce pot
 5. 1 point
  Welcome To Revolution of DarkEvils Romania Community Tinem in primu rand sa va multumim ca ne-ati ales sa intrati in comunitatea noastra si sa ramaneti alaturi de noi in continuare. Noi nu promitem ! Noi demonstram prin fapte ! Un update important pentru noi cat si pentru voi. Acest update contine : Index implementat in platforma ips ( gen cum este extensia de page pe care momentan no detinem ) Index cu panou pentru serverele noastre de cs 1.6 , mix , Cs go cu butoanele ( dute pe categorie , join pe server ) Tema pornita de la IPS DEFAULT THEME ( Adica de la 0 ) Mascota unica DarkEvils. Si alte imbunatatiri care va lasam sa le descoperiti voi. ( Sa nu stricam farmecu-ul ) Tin sa le multumesc personal urmatorilor oameni din Staff-ul C.E.O: @cretzujtm = Sponsorizarea proiectului @Antharas = Sustinerea proiectului / idei tema @T3Z3U = Idei / propuneri imbunatatri @Survivor = idei / propuneri tema. Si-n ultimu rand tin sa-i multumesc omului care a lucrat aproape non stop la crearea temei @Portocala si pe partea grafica shady. Astept pareri despre tema lasand printr-un replay parerea ta sincera despre tema si la final o nota. In caz de gasiti un bug/eroare va rog sa o raportati printr-un post la Support Forum insotita de un print screen. Multumesc.
 6. 1 point
  Parerea mea este simpla, BETON. Tema asa mai dark e mai calmanta la ochi si se potriveste foarte bine , sincer nu am mai vazut comunitate asa.
 7. 1 point
 8. 1 point
  NU CA MA BAG LA 295 inseamna sex feminin si 24-25 de ani nu 16 si nu baiat :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
 9. 1 point
  @Andrei da-i accesul te rog, @Survivor va continua.
 10. 1 point
  a 2-a nu parca e prea 'gami' a 4-a zici ca aveam coarne :)))
 11. 1 point
  Pro esti un baiat de treaba si stiu ca vei fi activ si serios.
 12. 1 point
 13. 1 point
  Acceptat ca si moderator vom vedea cum te descurci si vei avansa pe masura ce timpul trece. Deocamdata vei primi doar categoria Multimedia, deoarece 3 categori sunt prea multe daca crezi ca, te descurci la toate trei lasa-mi un pm. Accessele le ai pe categoria Multimedia @Survivor iti va baga gradul de Moderator. Locked EDIT: Se poate descurca cu toate 3 @Survivor vezi cum faci sa incapa in member title
 14. 1 point
 15. 1 point
  La avatarul .gif de scrie NORELOAD si apare fiecare litera, backgroundul e cam nasol.. nu stiu daca asa ai vrut pentru copyright etc. ; la a 2-a scrisul abea se vede de efect si nu inteleg ce ai vrut sa scrii acolo ( la efectul de text ) -> poate imi explici despre ce e vorba ; iar la a 3-a si a 4-a poza nu prea imi place main textul. Incerc sa iti dau un feedback cat de bine pot, tocmai pentru a te ajuta, nu pentru a te critica. Oricum, feilicitari si te asteptam cu o cerere de designer.
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
×
×
 • Create New...