Jump to content

Welcome to DarkEvils Romania

DarkEvils Romania Community a fost deschisa in speranta ca putem arata ceva diferit fata de restul comunitatilor. Dorim sa promovam egalitatea intre membrii, comunicarea, bunul simt, intelegerea, rezolvarea problemelor si munca in echipa. Suntem aici, alaturi de fiecare utilizator si dorim sa evoluam impreuna. DarkEvils Romania doreste ca stafful si utilizatorii sa fie in stransa legatura. Vrem sa formam si sa mentinem ceva frumos care, doar prin implicarea fiecaruia in parte, sa poata evolua.

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 05/06/20 in all areas

 1. 1 point
  1. Generalitati 1.1 Este interzisa folosirea oricarui tip de hack (wall, aim, speed etc). 1.2 Este interzisa reclama la alte servere din afara comunitatii DarkEvils. 1.3 Este interzisa folosirea meniului de arme pe mapele only awp/deagle etc (Regula facuta pentru cei cu gradul V.I.P). 1.4 Rush ul este permis doar pe mapele mari. 1.5 CT/Defuse & TERO/Plant. 2. Admini 2.1 Este interzisa folosirea comenzilor intre admini. 2.2 Este interzis folosirea unui limbaj jignitor/fara bun simt impotriva playerilor/membrilor din staff ul server ului GODS.DARKEVILS.RO 2.3 Nu se accepta favoritismul pe server. Fiecare player are aceleasi drepturi cat si obligatii. 2.4 Nu se accepta acordarea de sanctiuni fara dovezi clare. 2.5 Fiecare admin are propriul acces. Acesta nu se da mai departe/imprumuta niciunui prieten/frate etc. 2.6 Abuzul de comenzile amx_givecases/keys este strict interzis. 2.7 Fiecare admin are obligatia de a frecventa atata sectiunea server ului de pe forum, cat si server ul de Discord/Teamspeak3. 2.8 Adminii raspund direct pentru greselile lor doar in fata staff ului sau a owner ului. 2.9 Nu se accepta statul AFK pentru contorizarea la activitate. 3.Playeri 3.1 Toti playerii au obligatia de a avea un comportament civilizat pe server. 3.2 Spam ul cu "da si mie keys/cases" este interzis. Puteti cumpara atat cases cat si keys. 3.3 Pe mapele de tip awp nu se accepta campul. 3.4 Urcarea pe textura mapelor este interzisa. 3.5 Folosirea microfonului nu este permisa. Daca doriti sa vorbiti aveti server ul de Discord/Teamspeak3 al server ului/comunitatii. 3.6 Nu se accepta abuzul/rebuy ul de smoke/he/flash. 3.7 Anuntarea codatiilor se face prin [email protected] *Recititi periodic regulamentul, uneori poate suferi modificari neanuntate. Respectati regulamentul si gameplay ul va fi unul frumos. Ca sa fiti acceptati ca admin folositi cuvintele cheie "Yes, go for admin" si Like la topicul regulamentului. Spor la joc.
 2. 1 point
  asteptam si parerea celorlalti admini
 3. 1 point
 4. 1 point
 5. 1 point
 6. 1 point
 7. 1 point
 8. 0 points
  Acceptat tot Moderator. Recrutarile continua.
 9. 0 points
  ADMINII nu au voie schimbe harta la deloc,WARN ADMINII nu au voie sa abuzeze de comenzi pentru a avea avantaje.OUT ADMINII nu au voie sa faca favoritisme daca sunt prietenii acestora pe server.WARN ADMINII nu au voie sa abuzeze de esp si sa dea info la echipa pe care o favorizeaza.OUT ADMINII au obligatia sa calmeze un conflict intre jucatori,daca nu faceti acest lucru aveti WARN ADMINII trebuie sa fie uniti intre ei,nu vreau sa vad certuri in STAFF (La intrebarea ai citit regulamentul se raspunde cu:Shado),daca vad cerutri aveti WARN iar apoi OUT ADMINII toti adminii trebuie sa fie macar pe DISCORD si la fiecare ban sa aiba DEMO. sm_addban: <steamid> [motiv] > Adauga un steamID numeric in banlist. sm_ban: <#userid / nume> <minute / 0> [motiv] > Baneaza un jucator. sm_banip: <ip / #userid / nume> <minute / 0> [motiv] > Adauga un ip in banlist. sm_cancelvote: Anuleaza vote-ul in curs. sm_cvar: <cvar> [valoare] > Schimbarea comenzilor cvar. sm_kick: <#userid / name> [motiv] > Da kick jucatorului. sm_map: <map> > Schimba harta. sm_reloadadmins: Reexecuta lista de admini. sm_unban: <steamid / ip> > Debaneaza un steamID numeric / ip. sm_who: Afiseaza lista cu cei care detin acces pe server. sm_chat: <mesaj> Trimite mesaj tuturor adminilor. sm_csay: <mesaj> Trimite un mesaj central jucatorilor. sm_gag : <#userid / nume> MINUTE!(maxim 10) Restrictioneaza folosirea chat-ului si a voice chat-ului. sm_psay: <#userid / nume> Trimite mesaj privat jucatorului. sm_rename: <#userid / nume> Redenumeste jucatorul. sm_say: <mesaj> > Trimite mesaj jucatorilor. sm_slap: <nume> [dmg] > Da slap jucatorului cu dmg sau fara. sm_slay: <#userid / nume> > Da kill jucatorului. sm_ungag: <#userid / nume> > Scoate restrictia la chat si voice chat a jucatorului. Comenzi in chatul normal cu say (y): -> !chat - Trimite un mesaj tuturor adminilor. -> !kick "nume" - Da jucatorul afara de pe server. -> !slay "nume" - Da slay unui jucator. -> !slap "nume" - Da slap unui jucator fara ai lua din viata. -> !map "harta" - Schimba harta curenta. -> !ban "nume" - Baneaza jucatorul. -> !spec "nume" - Muta jucatorul la spectator -> !ct "nume" - Muta jucatorul la CT -> !t "nume" - Muta jucatorul la TERO
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...