Jump to content

Welcome to DarkEvils Romania

DarkEvils Romania Community a fost deschisa in speranta ca putem arata ceva diferit fata de restul comunitatilor. Dorim sa promovam egalitatea intre membrii, comunicarea, bunul simt, intelegerea, rezolvarea problemelor si munca in echipa. Suntem aici, alaturi de fiecare utilizator si dorim sa evoluam impreuna. DarkEvils Romania doreste ca stafful si utilizatorii sa fie in stransa legatura. Vrem sa formam si sa mentinem ceva frumos care, doar prin implicarea fiecaruia in parte, sa poata evolua.

Recommended Posts

Nickname: Ngiyakuthanda!
Adminul care te-a banat:  Kyss my ass sau ceva de genul + rogamer sau cum se numește.
Ip-ul tău: 82.28.126.131 
SteamID (numeric): STEAM_0:0:65811933 
Motivul pentru care ai primit ban: no ss

Durata banului: permanenta
Ora/data/harta pe care ai primit ban: -
Dovada (print la consolă OBLIGATORIU): https://imgur.com/a/jdWh7WI
Alte mențiuni: Conform regulamentului adminii in cauză au abuzat de gradele pe care le dețin și anume, unul din ei a făcut poze iar celălalt a cerut wargod, este prima dată când mă confrunt cu așa ceva și anume, oameni cu o gândire ca asta. I-am rugat pe băiețeii în cauză să-mi prezinte regula unde sunt obligat să prezint în același timp și pozele făcute dar și wargod-ul cerut însă amândoi erau plop și plop în aer, o treabă nu au cu accesul pe care îl dețin. Am citit regulamentul ăla rând cu rând și nu arată nimic de wargod sau de ce au cerut ei acolo, încetați să fiți ofticoși pe cineva care joacă mai bine decât nivelul vostru. 

 

+edit // Atentie! Jucatorii nu sunt obligati sa dea wg, astfel banul pe refuz wg este complet interzis. 

De ce ați cerut scanare wargod dacă nu este obligatoriu ca jucătorul să-l ofere? 

Edited by Ngiyakuthanda!
Link to post
Share on other sites

1) Invata sa vorbesti frumos! Nu te mai da in spectacol pe server. 

2) Daca  ti se cere WG trebui sa dai asa cum o fac toti playerii, asa cum au facut si multi admini.

3) Pozele ti-au fost facute ulterior de catre KISS dupa ce EU am cerut WG. 

4) Daca refuzi WG ai ceva de ascuns, asa ca primesti BAN.

CONTRA UNBAN!

Edited by android
Link to post
Share on other sites

tinere, ti-am oferit wg si ti-am spus ca pozele nu le dau, simplu, ori poze ori wg, am fost baiat. Daca wg-ul nu este obligatoriu de ce vii tu ca admin smecher ce esti si imi ceri mie wg, ca esti ofticat? 
Ti-am oferit WG si nu ai gasit nimic in el iar pozele nu ti le-am dat fiindca nu am vrut, v-am dat de ales intre WG si POZE si ati vrut WG asa ca nu te da in stambe aici pe forum ca nu te premiaza nimeni. 

 

Link to post
Share on other sites

Nici nu ma interesează vreun premiu sau vreun UP. In primul rând, uita-te cine ti-a dat ban. In al doilea rând, daca nu ai dat pozele ai luat BAN. 

Eu nu ti-am spus nimic după ce ai dat wg. 

Cum ai specificat si in cerere, ai luat ban pe motiv NO SS, te-a banat KISS si tu ma bagi in aceeasi oală. La adminul care te-a banat trebuia sa scrii doar 1 Admin, nu te pot bana 2 admini in acelasi timp :)).

Intra pe TeamSpeak3 (ts.darkevils.ro) daca vrei sa vorbesti cu cineva, aici aștepți mult si bine.

Bye!

Link to post
Share on other sites

De cand sunt admin pe server fiecare jucator/player mi-a oferit atat WG cat si SS daca i-am cerut. Cine avea cod sau ceva de ascuns a parasit serverul si restul mi le-au oferit fara probleme. Sa dai un WG dureaza cateva minute la fel cat si pozele. Dupa cum ai facut cererea de unban pe motiv de " No ss " ai atasat pe imgur o poza la consola in loc sa pui pozele pe care ti le-a facut respectivul admin Kyss. Data viitoare iti sugerez sa lasi "arogantele" si sa ne oferi ceea ce iti cerem pentru ca noi doar ne facem datoria de admin si nu se ajungea sa pierzi atata timp in care te puteai juca linistit pe server. Din pacate sustin CONTRA UNBAN.

Link to post
Share on other sites

Tu esti la fel ca adminul de mai sus, nu o sa pun pozele alea decat daca mi le cere un fondator, in rest nu, regulamentul spune clar ca wargodul nu se cere si ca nu este obligatoriu ca jucatorul sa-l dea iar spre stirea ta intr-o cerere de unban raspund doar fondatorii si oamenii in cauza.

Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Atunci asteapta sa iti raspunda fondatorul :). Noi cei care raspundem, cunoastem situatia serverului destul de bine.  Vino pe TeamSpeak ( ts.darkevils.ro ) acolo sunt toti adminii cat si fondatorii.

Bye!

Edited by android
Link to post
Share on other sites
  • C.E.O

ramai  banat     ti  sa  tot  zis  sa  pui  pozele ...

image.png.61984c3cc029db99ac44ea13062f05c0.png

 

 

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...