Jump to content

Welcome to DarkEvils Romania

DarkEvils Romania Community a fost deschisa in speranta ca putem arata ceva diferit fata de restul comunitatilor. Dorim sa promovam egalitatea intre membrii, comunicarea, bunul simt, intelegerea, rezolvarea problemelor si munca in echipa. Suntem aici, alaturi de fiecare utilizator si dorim sa evoluam impreuna. DarkEvils Romania doreste ca stafful si utilizatorii sa fie in stransa legatura. Vrem sa formam si sa mentinem ceva frumos care, doar prin implicarea fiecaruia in parte, sa poata evolua.

Recommended Posts

 

Nickname:CoBrA:x
Adminul care te-a banat:-Eq-SeDaN
Ip-ul tău:79.116.57.174
SteamID (numeric):-
Motivul pentru care ai primit ban:S-a considerat ca am jignit adminul care incalca regulile de limbaj ale comunitatii.

Durata banului:100 min
Ora/data/harta pe care ai primit ban:02:00 /15:04:2020/de_dust2
Dovada (print la consolă OBLIGATORIU):https://imgur.com/a/gKliHsk?fbclid=IwAR1Hg1dcQIADzvqeNOIs9sN_sieck3ZTJg0YxTILGXGuH54n1Hgxu6Edw1U
Alte mențiuni: Adminul SeDaN si adminul rappi considera faptul ca daca ai o anumita putere poti sa-i demigrezi pe cei cu care joci vazandu-i inferiori deoarece prin asta poti sa arati cat de breaz esti de fapt.Acestia nu  i-au in considerare nicio regula, au un limbaj neadecvat si se cred superiori pentru ca au anumite relatii pe server.Inteleg faptul ca sunt pusi mai presus decat ceilalti ,dar sa nu intreaca masura prin 50 de minute de gag pentru nimic, 100 de minute ban pentru motiv iesi , mai apoi sa nu astepti cele 5 minute destinate pentru poze sau test WG lasandu-se cu ban pe motiv ''ofticate'' motiv adresat direct adminului ForeVeR prin simplul fapt ca a cerut ca acesta sa astepte pentru ca PC-ul jucatorului incriminat nu functioneaza astfel incat  sa finalizeze Testul WG intr-un timp atat de scurt https://imgur.com/a/K5ODvRf?fbclid=IwAR0Z4VjxIns4hiTSWGXueBDRpkO1zFJWRD6vSk4IZWdgYp6WVWD5pQejxvM.

Edited by Darius
Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...