Jump to content

New Revolution of DarkEvils

A new Revolution of Gaming Community. O comunitate unica , cu tema unica , Licenta IPS si TS3 proprie. Detinem proiecte deja realizate. Avem proiecte inca in desfasurare. Suntem in plina crestere. De ce noi ? Simplu ! Suntem unici,diferiti ! Noi nu promitem !! NOI FACEM DACA PUTEM ! Cu ce suntem mai buni fata de restu ? Noi nu dorim loc-ul 1. Noi dorim sa formam un loc in care sa intri de placere sa joci alaturi de noi, cu noi , cu prieteni tai / ai nostri. Nu mai sta pe ganduri alaturate noua. Welcome To DarkEvils Romania Community!

Bug's Report

Daca gasiti bug-uri, erori , nu ezitati sa le raportati la suport forum ! If you found a bug/error's not esitate to make a post on Forum Support and tell us to fix that !
Sign in to follow this  
Survivor

About Us & Questions

Recommended Posts

De ce am redeschis DarkEvils? De ce ai veni alaturi de noi?

Speram ca urmatorul text va raspunde la aceste intrebari, precum si la multe altele iar daca doriti, ne puteti adresa intrebari la care nu ati primit raspuns. Facem acest lucru deoarece dorim sa intelegeti mai bine care este scopul nostru si sa va aratam ca dorim sa facem acest lucru uniti. Tot odata, alaturi de voi, dorim sa creeam lucruri cat mai originale. Aici, totul este original ( tema ; licenta ) si dorim sa ne mentinem asa si sa fiim cat ma idiferiti cu putinta.

 

✪ DarkEvils Romania Community a fost deschisa in speranta ca putem arata ceva diferit fata de restul comunitatilor. Dorim sa promovam egalitatea intre membrii, comunicarea, bunul simt, intelegerea, rezolvarea problemelor si munca in echipa. Suntem aici, alaturi de fiecare utilizator si dorim sa evoluam impreuna. DarkEvils Romania doreste ca stafful si utilizatorii sa fie in stransa legatura. Vrem sa formam si sa mentinem ceva frumos care, doar prin implicarea fiecaruia in parte, sa poata evolua.
✪ Avand in vedere ca exista si persoane care ne doresc raul, speram, ca, acest lucru sa nu ne opreasca si sa demonstram ca, impreuna, putem arata cine suntem cu adevarat. Speram sa reusim sa ducem impreuna pana la capat acest proiect deoarece, impreuna, scriem viitorul.
✪ Be the best with US ! Be the future ! Be DarkEvils Romania Community.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am sa dau un mic update aici si inca asteptam sa ne scrieti, daca aveti ceva de scris.

Share this post


Link to post
Share on other sites

edrTPHE.png Bine v-am găsit și sper să avem o colaborare decentă și de lungă durată. Sper să fiți cu capul pe umeri și să tratați cum se cuvine acest proiect și impreună să-l ducem acolo unde trebuie. Cu răbdare și dăruință vom ajunge acolo unde ne este locul . Mă bucur foarte mult să văd că aveți incredere in propriile voastre forțe ! Vă pupă Hardwell.

 


G2Ghv5c.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...