Jump to content

Welcome to DarkEvils Romania

DarkEvils Romania Community a fost deschisa in speranta ca putem arata ceva diferit fata de restul comunitatilor. Dorim sa promovam egalitatea intre membrii, comunicarea, bunul simt, intelegerea, rezolvarea problemelor si munca in echipa. Suntem aici, alaturi de fiecare utilizator si dorim sa evoluam impreuna. DarkEvils Romania doreste ca stafful si utilizatorii sa fie in stransa legatura. Vrem sa formam si sa mentinem ceva frumos care, doar prin implicarea fiecaruia in parte, sa poata evolua.

În toată țara vor fi create depozite pentru deșeuri voluminoase, anunță ministrul mediului


Recommended Posts

  • Council

aGFzaD0zYzVmZDVmMjIwZGMzODczZTNiZTg1OGRk

Ministrul mediului, Tanczos Barna, a anunțat joi că se lucrează la un program național prin care autoritățile publice locale să fie ajutate să înființeze centre de depozitare pentru deșeurile voluminoase. 

„Discutăm aici despre molozul din construcţii, deşeurile din construcţii, vorbim despre mobilier, despre textil, despre acele deşeuri care nu au voie să ajungă în deşeuri menajere”, a precizat ministrul mediului, într-o declarație de presă făcută la finalul unor discuții cu primarul general al Capitalei și cu primarii de sector sau reprezentanții acestora pe tema gestionării colectării gunoiului.

De asemenea, Tanczos Barna a spus că lansarea sistemului de garanţie - returnare (SGR) la nivel naţional va contribui foarte mult la eficientizarea colectării selective.

„Mă bucur extrem de mult că am putut să fac parte din această echipă care a generat un nou început în ceea ce priveşte viziunea de gestionare a deşeurilor din municipiul Bucureşti. Este un nou început pentru Capitală şi mă bucur să văd că la masă participă toate cele şase sectoare, Primăria Municipiului Bucureşti şi că există gândire comună, că există coeziune şi există angajament pentru rezolvarea acestei probleme. În ceea ce priveşte Ministerul Mediului, noi vom contribui la eficientizarea acestui sistem prin lansarea sistemului SGR la nivel naţional. Cu siguranţă, acest sistem va contribui foarte mult la eficientizarea colectării selective”, a spus Tanczos Barna.

ZZZ.jpg.2c2ede35cf1eece76f3073690a54f707 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...