Jump to content

Welcome to DarkEvils Romania

DarkEvils Romania Community a fost deschisa in speranta ca putem arata ceva diferit fata de restul comunitatilor. Dorim sa promovam egalitatea intre membrii, comunicarea, bunul simt, intelegerea, rezolvarea problemelor si munca in echipa. Suntem aici, alaturi de fiecare utilizator si dorim sa evoluam impreuna. DarkEvils Romania doreste ca stafful si utilizatorii sa fie in stransa legatura. Vrem sa formam si sa mentinem ceva frumos care, doar prin implicarea fiecaruia in parte, sa poata evolua.

Rimac a început producția de pre-serie pentru C_Two: 6 exemplare ale hypercar-ului electric vor fi construite în Croația


Recommended Posts

755139l-1000x640-b-5c563635.jpg

Rimac a anunțat startul producției de pre-serie pentru hypercarul electric C-Two, 6 unități fiind construite la uzina din Croația. Livrările exemplarelor de serie sunt programate pentru 2021.

Producătorul croat Rimac a prezentat în martie 2018 prototipul hypercarului electric C_Two cu intenția de a începe livrările versiunii de serie până la sfârșitul anului 2020.

Constructorul a inaugurat recent o linie de producție la uzina din Croația, însă chiar și așa nu va putea să respecte planul, iar livrările vor fi amânate pentru anul viitor.

Rimac a transmis acum că a început producția de pre-serie pentru C-Two, având nevoie de circa 8 săptămâni pentru fiecare dintre cele 6 unități programate în această etapă de dezvoltare.

Rimac C_Two este echipat cu patru motoare electrice care generează în total 1914 cai putere și un cuplu de 2300 Nm. Pe baza acestor specificații, hypercar-ul ajunge de la 0 la 100 km/h în numai 1.85 secunde.

Rimac a confirmat anterior că versiunea de serie a hypercar-ului electric va primi un nume nou, iar designul final va fi dezvăluit până la sfârșitul acestui an.

site @ www.darkevils.ro

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...