Jump to content

Welcome to DarkEvils Romania

DarkEvils Romania Community a fost deschisa in speranta ca putem arata ceva diferit fata de restul comunitatilor. Dorim sa promovam egalitatea intre membrii, comunicarea, bunul simt, intelegerea, rezolvarea problemelor si munca in echipa. Suntem aici, alaturi de fiecare utilizator si dorim sa evoluam impreuna. DarkEvils Romania doreste ca stafful si utilizatorii sa fie in stransa legatura. Vrem sa formam si sa mentinem ceva frumos care, doar prin implicarea fiecaruia in parte, sa poata evolua.
Sign in to follow this  
Insta

Marcel Pușcaș, critici pentru jucătorii de la FCSB! ”Ce să facă Neubert dacă Tănase are piciorul stâng doar pentru tramvai?”

Recommended Posts

Thomas Neubert a revenit, pentru al treilea mandat, la FCSB, dar nu toată lumea fotbalului consideră că preparatorul fizic german poate aduce rezultatele așteptate de Gigi Becali.

LIGA 1

Florin Tănase, căpitanul de la FCSB / Foto: Sport Pictures

Formula 1: Marele Premiu al Ungariei, cursa (duminică, ora 16:00, Digi Sport 1)

Botosani - Universitatea Craiova (duminică, ora 19:30, Digi Sport 1)

Marcel Pușcaș, președintele de la FC U Craiova, i-a criticat pe Florin Tănase și Andrei Vlad, cărora le-a reproșat carențele din joc, care nu ar putea fi rezolvate prin aducerea lui Thomas Neubert.

Marcel Pușcaș, critici dure pentru Florin Tănase

”Ce legătură are Neubert că Tănase intră mereu în centru să tragă cu dreptul, că piciorul stâng este de tramvai? E foarte previzil Tănase, un apărător deștept îl poate contracara foarte ușor, dacă ar avea forță mai mare, ar putea să-l depășească.

Tănase a spus că e nevoie de Neubert, dar probabil că uneori spui doar ce vor să audă alții. Ce poate să-i facă Neubert lui Vlad care iese la centrare și îi dă o lovitură în cap atacantului?”, a spus Marcel Pușcaș, la Digi Sport Matinal.

 

sursa digi sport

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...