Jump to content

Welcome to DarkEvils Romania

DarkEvils Romania Community a fost deschisa in speranta ca putem arata ceva diferit fata de restul comunitatilor. Dorim sa promovam egalitatea intre membrii, comunicarea, bunul simt, intelegerea, rezolvarea problemelor si munca in echipa. Suntem aici, alaturi de fiecare utilizator si dorim sa evoluam impreuna. DarkEvils Romania doreste ca stafful si utilizatorii sa fie in stransa legatura. Vrem sa formam si sa mentinem ceva frumos care, doar prin implicarea fiecaruia in parte, sa poata evolua.
Sign in to follow this  
Insta

Scenariu de bancuri lansat de Leo Grozavu: ”Dacă pierdem la masa verde, ne prezentăm la Iași să jucăm prelungiri?” 13.07.2020, 20:24

Recommended Posts

Antrenorul Leo Grozavu a vorbit, la finalul partidei, despre ritmul alert de meciuri pe care Sepsi îl are în această perioadă. Totodată, tehnicianul covăsnenilor a comentat posibilitatea ca echipa lui să piardă la masa verde prima manșă a dublei din Cupa României cu Poli Iași.

”Nu mi-e teamă că vom pierde la masa verde. Dacă era ceva, se dădea deja o decizie. Dacă pierdem primul joc cu 0-3, ce se întâmplă apoi? Am câștigat 3-0 la retur, ne prezentăm la Iași să jucăm prelungiri?”, a spus Grozavu.

La fel ca în cazul FCSB - Dinamo, Sepsi ar fi folosit un jucător neeligibil la turul cu Iași, scor 5-1. Este vorba despre Bouhenna, care luase galben în optimi și sferturi, cu Astra, respectiv Petrolul.

Leo Grozavu: ”Vom fi echipa cu cele mai multe jocuri!”

Altfel, tehnicianul covăsnean nu crede că lupta pentru evitarea retrogradării e încheiată.

”Încerc să fiu liniștit, la câte s-au scris despre noi. Echipa a răspuns bine ultimor evenimente. Ne-am obișnuit. Trăim în România, trebuie să ne obișnuim. Azi n-am făcut o partidă extraordinară, dar am marcat două goluri, ne-am creat ocazii, am fost destul de siguri în apărare. Nu suntem încă liniștiți, mai sunt cinci jocuri, 15 puncte. 

Probabil la final vom fi echipa cu cele mai multe jocuri. Jucăm din trei în trei zile, e și Cupa României, dar ne-am asumat. E mult efort”, a mai zis Leo Grozavu.

Rezumat Sepsi - Chindia 2-0

 

sursa digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...