Jump to content

Welcome to DarkEvils Romania

DarkEvils Romania Community a fost deschisa in speranta ca putem arata ceva diferit fata de restul comunitatilor. Dorim sa promovam egalitatea intre membrii, comunicarea, bunul simt, intelegerea, rezolvarea problemelor si munca in echipa. Suntem aici, alaturi de fiecare utilizator si dorim sa evoluam impreuna. DarkEvils Romania doreste ca stafful si utilizatorii sa fie in stransa legatura. Vrem sa formam si sa mentinem ceva frumos care, doar prin implicarea fiecaruia in parte, sa poata evolua.
Sign in to follow this  
Insta

Alternativa la Call of Duty Warzone și Fortnite poate fi testată gratuit: Hyper Scape de la Ubisoft

Recommended Posts

Anunțul a fost făcut pe Twitter și se adresează doar utilizatorilor de PC-uri. Dacă speri să-l joci pe PS4 sau Xbox One, mai ai un pic de așteptat. Pentru a ți-l testa pe Windows, ești nevoit să-ți instalezi clientul UPlay al celor de la Ubisoft și îl găsești acolo.

În mod previzibil, Hyper Scape este destul de similar ca rețetă cu experiența pe care o trăiești în Call of Duty sau Fortnite. Vorbim de un număr mare de jucători răspândiți pe o hartă de dimensiuni generoase, doar pentru a se micșora în momentul în care scade numărul celor care au rămas în viață.

Micile abateri de la rețetă sunt însă interesante. Introducerea unei coroane în joc îți permite să câștigi competiția fără să ucizi ultimul inamic. În plus, o mare parte din joc se desfășoară pe verticală, cu abilități de a construi ziduri sau de a te teleporta.

Dintr-un punct de vedere, jocul pare interesant și arată bine, dar Ubisoft nu are o luptă ușoară în acest domeniu. Hyper Scape trebuie să concureze cu jocuri care au deja milioane de fani, dacă nu zeci de milioane în total, precum Fortnite, Call of Duty, PUBG sau Apex Legends.

 

Sursa playtech

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...