Jump to content

Welcome to DarkEvils Romania

DarkEvils Romania Community a fost deschisa in speranta ca putem arata ceva diferit fata de restul comunitatilor. Dorim sa promovam egalitatea intre membrii, comunicarea, bunul simt, intelegerea, rezolvarea problemelor si munca in echipa. Suntem aici, alaturi de fiecare utilizator si dorim sa evoluam impreuna. DarkEvils Romania doreste ca stafful si utilizatorii sa fie in stransa legatura. Vrem sa formam si sa mentinem ceva frumos care, doar prin implicarea fiecaruia in parte, sa poata evolua.

Recommended Posts

  • C.E.O

Salut, in urma cererilor facute de voi, si datorita recenziilor am selectat o parte din hartile serverului, prin urmare am sa va explic functionarea acestora, serverul dispune de un plugin autovotemaps.

1. Cand vor fi sub 16 playeri, serverul isi va pune la vot mapele mici ca si exemplu : fy_snow / de_dust2x2 s.a.m.d.

2. Cand vor fi mai mult de 16 playeri, serverul isi va pune la vot mapele mari ca si exemplu : de_dust/ awp_india s.a.m.d.

************ HARTI MARI ************

awp_india/awp_bycastor32/awp_garden/de_dust/de_dust2/de_dustyaztec/de_alexandra /de_rats/de_kabul_32/de_mexico/de_tuscan32/de_mirage32/css_mirage/de_train32/de_inferno/de_inferno2se/de_nuke32/de_westwood/cs_assault32/de_aztec/cs_italy32/cs_office

************ HARTI MICI ************

de_dust2x2/de_nuke2x2/fy_cluj/de_amr/fy_snow/fy_tuscan/fy_buzzkill2008/fy_rio/fy_buzzkill/awp_india/awp_india2/de_inferno2x2/css_train2x2

 

source.gif

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...