Jump to content

Welcome to DarkEvils Romania

DarkEvils Romania Community a fost deschisa in speranta ca putem arata ceva diferit fata de restul comunitatilor. Dorim sa promovam egalitatea intre membrii, comunicarea, bunul simt, intelegerea, rezolvarea problemelor si munca in echipa. Suntem aici, alaturi de fiecare utilizator si dorim sa evoluam impreuna. DarkEvils Romania doreste ca stafful si utilizatorii sa fie in stransa legatura. Vrem sa formam si sa mentinem ceva frumos care, doar prin implicarea fiecaruia in parte, sa poata evolua.
Sign in to follow this  
-Eq- SeDaN

[Watcher] Antunt pentru toata lumea

Recommended Posts

Salut si bine ati venit in comunitatea noastra.Echipa Watcher`s doreste sa puna bazele unei noi echipe experimentate cat si neexperimentate in ceea ce inseamna "watcher",timpul acordat cat si dedicarea in acest proiect va aduce si recompense din partea staff-ului Watcher`s cat si din partea staff-ului forumului.Cu timpul veti ajunge la grade si accese si mai mari cat si la venit financiar,toate doar prin dorinta de a da o mana de ajutor.

Echipa noastra doreste sa dea o sansa fiecarui nou membru al comunitatii cat si celor ce vor sa acumuleze cunostinte despre anumite "coduri"/hack-uri.

Tot ce trebuie facut este sa faceti o cerere Watcher in categoria Watcher`s si cineva o sa raspunda pe cat de repede posibil pentru a vi se adauga gradul.

Va asteptam cu bratele deschise!


Y6eSUGr (1).png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...