Jump to content

Welcome to DarkEvils Romania

DarkEvils Romania Community a fost deschisa in speranta ca putem arata ceva diferit fata de restul comunitatilor. Dorim sa promovam egalitatea intre membrii, comunicarea, bunul simt, intelegerea, rezolvarea problemelor si munca in echipa. Suntem aici, alaturi de fiecare utilizator si dorim sa evoluam impreuna. DarkEvils Romania doreste ca stafful si utilizatorii sa fie in stransa legatura. Vrem sa formam si sa mentinem ceva frumos care, doar prin implicarea fiecaruia in parte, sa poata evolua.

Recommended Posts

Si iata-ma din nou facand asa ceva, desi nu mi-am propus sa mai repet in viata mea experienta asta cu cereri de unban etc. Scopul acestei prelegeri este sa nu mai dati ban aiurea! Nu am mai jucat cs de mult timp, 2 ani aproape, si cand imi zic ca ma apuc din nou aleg ip-ul vostru pentru ca avea vip special; 

Nu nu m-am strofocat sa fac printscreen si nici nu m-am agitat sa tin minte cine mi-a dat ban. E clar ca nu aveti rezerve si dati la toata lumea fara sa tineti cont de nimic.

In cazul meu aveam un nume care o cam cere, dar asa sunt eu si nu o sa ma schimb...

Motiv ban: wall

Cine: nu stiu

Nick: Anti_Joc

Harta: ceva dubuios semanator cu iceworld (apropo, chiar ar fi ciudat sa fol wall pe asa o harta)

Ip: cum il aflu? Am literalmente o versiune oarecare de pe net

Poze: cereti prea multe, e vina adminului si el trebuie sa recunoasca, nu sa faca abuz!

Data, ora: evident ca tot pe 1.06.2020, ora 22:10

Nu stiu daca voi mai juca vreodata la voi, vreau doar sa va atrag atentia ca si multi altii, care probabil nu s-au obosit sa scrie aici...

 

Link to post
Share on other sites

Salut! 

In primul rand nu ai respectat modelul de cerere iar in al doilea rand, atunci cand ti se da ban in consola iti apare atat motivul banului cat si adminul care ti-a dat. Atitudinea ta este putin aroganta. Daca nu te-ai strofocat sa faci screen atunci ramai cu banul. 

Revino cu o cerere corespunzatoare,  Ciao!

Link to post
Share on other sites
  • C.E.O

Nu ai respectat modelul in tocmai cu ti sa cerut  ! Ramai in banlist ! 

t/c 

Respins 

source.gif

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...