Jump to content

Welcome to DarkEvils Romania

DarkEvils Romania Community a fost deschisa in speranta ca putem arata ceva diferit fata de restul comunitatilor. Dorim sa promovam egalitatea intre membrii, comunicarea, bunul simt, intelegerea, rezolvarea problemelor si munca in echipa. Suntem aici, alaturi de fiecare utilizator si dorim sa evoluam impreuna. DarkEvils Romania doreste ca stafful si utilizatorii sa fie in stransa legatura. Vrem sa formam si sa mentinem ceva frumos care, doar prin implicarea fiecaruia in parte, sa poata evolua.

Cerere DNS - GODS.DARKEVILS.RO


Recommended Posts

Nume dorit: GODS.DARKEVILS.RO

Numar de sloturi: 32.

IP & Port: 188.212.213.130:27015

Tip de joc (CS, Minecraft etc.): CS. 

Mod de joc: CS:GO REMAKE.

Contact detinator/detinatori: PM/Discord - @Mihai. xD & @marian.smkr

Numele firmei unde este gazduit: csforce. 

Link GameTracker: https://www.gametracker.com/server_info/188.213.212.130:27015/

Link to post
Share on other sites
  • Administrator

DNS adaugat.

@Mihai. xD doriti sa fiti amandoi manageri principali cu full acces pe categorie ( hook manager ) sau doar tu? Astept raspuns in PM / Facebook.

Categorie creeata.

Odata ce accesele vor fi adaugate dupa raspuns, veti putea sa va creeati / adagati / sterge singuri topicuri din categorie ( model aici ) sau veti putea posta la forum managment daca nu va descurcati.

PS: Diferenta dintre manager principal ( manager extins ) si manager este ca cel principal poate adauga / sterge / edita categorii pe sectiunea respectiva in timp ce managerul are doar full acces pe categorie ( lock, pin, edit etc. ).

Pentru orice alt detaliu nu ezita sa ma contactezi.

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...