Jump to content

Welcome to DarkEvils Romania

DarkEvils Romania Community a fost deschisa in speranta ca putem arata ceva diferit fata de restul comunitatilor. Dorim sa promovam egalitatea intre membrii, comunicarea, bunul simt, intelegerea, rezolvarea problemelor si munca in echipa. Suntem aici, alaturi de fiecare utilizator si dorim sa evoluam impreuna. DarkEvils Romania doreste ca stafful si utilizatorii sa fie in stransa legatura. Vrem sa formam si sa mentinem ceva frumos care, doar prin implicarea fiecaruia in parte, sa poata evolua.
Sign in to follow this  
W33d

Burleanu lasă o portiță deschisă pentru…spectatori și, mai ales, amicale

Recommended Posts

Răzvan Burleanu, a afirmat că organizarea meciurilor fără spectatori este doar o soluţie pe termen scurt, reprezentând o stare de urgenţă. Totodată, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal a dat de înțeles că după 1 iunie, odată la revenirea la antrenamentele colective, să existe posibilitatea organizării unor meciuri amicale. Bineînțeles, dacă formațiile de Liga 1 și cele 6 din liga secundă își găsesc partenere de întrecere, atâta timp cât 12 teamuri de Liga a 2-a și tot eșalonul terț a intrat deja în vacanță sau, cum este cazul fotbalului județean, nu există certitudinea că se va mai relua în acest sezon.

„În momentul de faţă suntem sub incidenţa unui protocol medical din data de 15 mai. Cluburile profesioniste din România, şi mă refer la cele din Liga I şi o parte din Liga a II-a, sunt deja în cantonamente şi respectă acest protocol medical, astfel încât vrem să demonstrăm că putem să ne ţinem de acest plan, aşteptând permisiunea ca de la 1 iunie să putem să intrăm în antrenamente colective.  Apoi urmează meciuri amicale, o altă etapă, ca apoi în 13 iunie să putem să începem competiţia, fără spectatori, bineînţeles, în primă fază. Pentru noi, meciurile fără spectatori reprezintă o stare de urgenţă. Ceea ce înseamnă că este o soluţie doar pe termen scurt şi nicidecum o soluţie viabilă pentru viitorul fotbalului”, a declarat Răzvan Burleanu în cadrul evenimentului online ReStart Sport Summit, organizat de fostul baschetbalist Virgil Stănescu.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...