Jump to content

Welcome to DarkEvils Romania

DarkEvils Romania Community a fost deschisa in speranta ca putem arata ceva diferit fata de restul comunitatilor. Dorim sa promovam egalitatea intre membrii, comunicarea, bunul simt, intelegerea, rezolvarea problemelor si munca in echipa. Suntem aici, alaturi de fiecare utilizator si dorim sa evoluam impreuna. DarkEvils Romania doreste ca stafful si utilizatorii sa fie in stransa legatura. Vrem sa formam si sa mentinem ceva frumos care, doar prin implicarea fiecaruia in parte, sa poata evolua.
Sign in to follow this  
W33d

Abrudean a bătut palma cu Crișul până în vara lui 2022: „Legătură specială și stabilitate financiară, majoritatea jucătorilor au oferte de reînnoire a contractelor

Recommended Posts

Înlocuirea stării de urgență cu cea de alertă le-au permis celor de la Crișul Chișineu Criș să aibă o întâlnire la stadionul „Aurel Ardelean”, cu respectarea regulilor de igienă și a distanțierii sociale. Fotbaliștii care au obținut pentru gruparea de pe Crișul Alb cea mai bună clasare din istorie, locul 3 în urma „înghețării” decretată de Federația Română de Fotbal au aflat, în mare, ce îi așteaptă în perioada următoare.

Balla, Ember și Mario Codrea – primele despărțiri certe de „alb-albaștri”

Pentru marea parte a jucătorilor din lotul pentru sezonul 2019-2020 au venit și propunerile pentru reînnoirea contractelor, însă, deocamdată nu s-a parafat nimic. Totul, însă, a plecat de la înțelegerea verbală dintre conducerea clubului și antrenorul principal. „Am bătut palma cu Adi Abrudean pentru încă două sezoane. Suntem foarte mulțumiți de munca pe care o face la Criș, iar el și-a dat acordul verbal să antreneze această echipă cel puțin până în vara anului 2022. Mai departe, împreună cu el, am creionat un lot pentru sezonul următor, unul al provocărilor după pauza lungă cauzată de pandemia de coronavirus. În mare, ne dorim să contăm pe cât mai mulți fotbaliști din județul nostru, care, sperăm noi, să accepte ofertele de reînnoire a contractelor. Și mă refer și la juniorii de la UTA (n.a. Zamfir, Onuțan, Sabău), cu mențiunea că, bineînțeles, și clubul fanion al județului nostru trebuie să-și dea acordul de împrumut. Există și jucători cu care nu vom continua colaborarea și mă refer la cei doi mijlocași orădeni, Raul Ember și Istvan Balla, dar și juniorul Mario Codrea. Altfel, pe băieți i-am regăsit destul de abătuți de faptul că nu-și pot face meseria pentru o perioadă atât de lungă și, din păcate, nici nu am putut să le dăm date suplimentare despre data la care vor putea să revină în iarbă măcar pentru antrenamente. Îi înțelegem perfect, și noi am fost fotbaliști, dar cred că sunt conștienți și ei că cel puțin la nivelul Ligii 3-a, unde vorbim despre cluburi semi-profesioniste, era greu, dacă nu imposibil, să respecți acel protocol pe sănătate”,spune Daniel Cherecheși, managerul „alb-albaștrilor”.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...