Jump to content

Welcome to DarkEvils Romania

DarkEvils Romania Community a fost deschisa in speranta ca putem arata ceva diferit fata de restul comunitatilor. Dorim sa promovam egalitatea intre membrii, comunicarea, bunul simt, intelegerea, rezolvarea problemelor si munca in echipa. Suntem aici, alaturi de fiecare utilizator si dorim sa evoluam impreuna. DarkEvils Romania doreste ca stafful si utilizatorii sa fie in stransa legatura. Vrem sa formam si sa mentinem ceva frumos care, doar prin implicarea fiecaruia in parte, sa poata evolua.
Sign in to follow this  
W33d

AJF Arad își chestionează afiliații: Vor și pot să mai reia actualul sezon în condițiile impuse de autorități?

Recommended Posts

Antrenamentele fotbaliștilor s-au reluat în primul și al doilea eșalon (aici, doar la cele 6 formații ce vor disputa play-offul), în timp ce Liga 3-a a fost „înghețată” oficial de aproape două săptămâni. Teoretic, fotbalul județean ar trebui să se oprească și el, atâta timp cât protocolul de sănătate pentru cluburi, foarte strict și costisitor, este același ca la primele două ligi din România, doar că nimic nu este sigur.

Înainte de a lua o decizie finală, Asociațile Județene de Fotbal sunt datoare să ia pulsul echipelor implicate în competițiile oficiale de seniori și, în acest sens, cea de la Arad a gândit un chestionar cu două întrebări. E doar prima fază a consultărilor, iar dacă majoritatea afiliaților va decide că dorește să revină pe teren în acest sezon, cu respectarea protocolui, se va merge mai departe cu dezbaterea unor scenarii de continuare a întrecerilor.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...