Jump to content

Welcome to DarkEvils Romania

DarkEvils Romania Community a fost deschisa in speranta ca putem arata ceva diferit fata de restul comunitatilor. Dorim sa promovam egalitatea intre membrii, comunicarea, bunul simt, intelegerea, rezolvarea problemelor si munca in echipa. Suntem aici, alaturi de fiecare utilizator si dorim sa evoluam impreuna. DarkEvils Romania doreste ca stafful si utilizatorii sa fie in stransa legatura. Vrem sa formam si sa mentinem ceva frumos care, doar prin implicarea fiecaruia in parte, sa poata evolua.
Sign in to follow this  
W33d

Având regretul că nu s-a bătut pentru o medalie mai prețioasă, FCC Baschet Arad așteaptă se întoarcă în sală și să-și afle bugetul pentru sezonul ce urmează!

Recommended Posts

Pentru al doilea an consecutiv, FCC Baschet Arad e a treia forță a țării în sportul cu mingea la coș. De această dată, însă, „galben-albastrele” nu vor mai avea bucuria primirii medaliilor de bronz și asta pentru că FRB-ul a decis să nu acorde nici titlul de campioană atâta timp cât stagiunea nu a putut fi finalizată ca urmare a pandemiei de coronavirus.

„Înghețul” a devenit oficial aseară, după decizia din Consiliul Director, dar decizia plutea în aer de mai bine de o lună de zile. „Eram convinși că se va ajunge la un astfel de final, mai ales după votul dat în videoconferințele susținute. Sigur, la cum e structurat baschetul din România și mă refer în special la perioadele pe care sunt făcute contractele, decizia e una normală, corectă. Pe de altă parte, pe partea sportivă, eu sunt convins că echipa noastră era capabilă să depășească rezultatul de anul trecut. Spun asta fiindcă cunosc potențialul echipei formate de un staff tehnic valoros și preocupat și mă refer la Manuel Rodriguez, Cristian Bondor și, bineînțeles, la profesorul Dan Moraru.  Eu cred că ne băteam de la egal la egal cu Satu Mare pentru un loc în finala cu Sepsi. De altfel, victoriile au fost împărțite în restul sezonului și am fi avut șansa noastră, să zicem 50-60%, să jucăm cu trofeul pe masă. Sigur, acolo lucrurile erau mai complicate în fața formației din Sfântu Gheorghe, cu care am ținut pasul doar în finala Cupei României. Și eu cred că soarta acelui meci putea fi alta dacă se juca, de exemplu, la Arad. Arbitrii nu și-ar mai fi permis să ne dezavantajeze flagrant în destule momente ale jocului, păcat că nu am avut resursele financiare să aducem acea finală în Polivalenta noastră”, susține Marcel Urban, președintele FCC Baschet Arad.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...