Jump to content

Welcome to DarkEvils Romania

DarkEvils Romania Community a fost deschisa in speranta ca putem arata ceva diferit fata de restul comunitatilor. Dorim sa promovam egalitatea intre membrii, comunicarea, bunul simt, intelegerea, rezolvarea problemelor si munca in echipa. Suntem aici, alaturi de fiecare utilizator si dorim sa evoluam impreuna. DarkEvils Romania doreste ca stafful si utilizatorii sa fie in stransa legatura. Vrem sa formam si sa mentinem ceva frumos care, doar prin implicarea fiecaruia in parte, sa poata evolua.
Sign in to follow this  
W33d

CS U Craiova, în pole-position pentru semnătura lui Țucudean?

Recommended Posts

Prosport.ro susține că pauza provocată de COVID-19 a adus multe tensiuni la CFR Cluj. Dan Petrescu și George Țucudean nu s-ar mai înțelege deloc, iar atacantul are tot mai mici șanse să rămână la echipa campioană. Contractul îi expiră în câteva săptămâni, iar șefii nu i-au propus o nouă înțelegere.

Imediat, s-a speculat că atacantul arădean va ajunge la una dintre echipele „roș-albe” la care a evoluat în cariera sa, UTA și Dinamo. Din informațiile noastre, discuții cu conducerea „Bătrânei Doamne” nu s-au purtat, pentru simplul fapt că antrenorul Laszlo Balint are alte priorități acum, cu atât mai mult cu cât FRF-ul a optat pentru varianta play-offului la Liga 2-a, cu înjumătățirea punctelor

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...