Jump to content

Bine ai venit pe DARKEVILS
Register or login to gain acces to our full features
 

[RO] Regulament


Raer
 Share

Recommended Posts

REGULAMENT GENERAL

 

REGULAMENT PLAYER:

1. NU aveti voie sa vorbiti vulgar pe server cu alti playeri sau cu membrii din STAFF, abaterea de la aceasta regula se sanctioneaza cu GAG de la 3 la 10 minute in functie de gravitate!

2. NU aveti voie sa faceti reclama la alte servere de CS 1.6/site-uri/TS-uri, cu exceptia la (TS.DARKEVILS.RO si a site-lor imgur.com/wargods!), abaterea de la aceasta regula se sanctioneaza cu BAN PERMANENT!

3. Daca suspectati o persoana care foloseste coduri, o raportati pe U@ NU pe Y.

4. Daca primiti GAG pe server si dati retry ca sa scapati de el, o sa fiti sanctionati cu BAN de 120 minute (2 ORE), fara drept la cerere UNBAN!

5. Daca un Admin va face SS-uri/ cere WARGODS si iesiti, o sa fiti sanctionati cu BAN PERMANENT pe motivul drop.ss / drop.wg sau no.ss / no.wg!

 

REGULAMENT STAFF:
★ Totii membrii din STAFF sunt obligati sa stea pe TS atata timp cat joaca pe server

1. Ca si membru din STAFF-ul AIM aveti in vedere ca trebuie sa cititi acest regulament odata pe SAPTAMANA!

2. Sunteti obligati sa va prezentati la SEDINTA, aceasta se desfasoara 1 pe LUNA si este anuntata pe TS/FORUM, sanctiunea pentru neprezentare la sedinta este de la -1 la REMOVE!

3. Dupa ora 20:30 singura mapa care se v-a juca pe server este de_dust2 (cand sunt mai multi de 10 jucatori) sau fy_snow (in caz de sunt maxim 10 jucatori), pana la 8 dimineata! Nerespectarea acestei reguli incepe cu sanctiune verbala si se poate termina cu REMOVE la urmatoarea abatere!

4. Timpul pentru primire WARGODS este de 10 minute, iar timpul pentru primire SS-uri este de 5 minute.

5. Daca un player careia i s-a facut SS-uri sau a fost pus la spec datorita comenzi /scan (nick jucator), iar acesta paraseste server-ul, folosind comanda amx_last copiati STEAM ID-UL prima data si folositi comanda amx_addban "Numele" "STEAM ID" 0 "Motiv",orice ban gresit poate fii sanctionat cu avertisment verbal la prima abatere, iar la a 2-a abatere se sanctioneaza cu -1 / REMOVE!

6. Nu aveti voie sa jigniti playeri sau membri STAFF, abaterea de la aceasta regula se sanctioneaza cu avertisment verbal la prima abatere si dupa cu -1 / REMOVE!

7. NU aveti voie sa jucati cu alt nume, nerespectarea acestei reguli este sactionata cu -1 / REMOVE!

8. La intrebarea de la Aplicatii admin cu ai citit regulamentul, trebuie sa raspundeti cu wallbang.

9. NU, repet NU sunteti obligati sa aveti BAN-LIST dar suneti obligati sa detineti dovezile maxim 72 H, daca se face cerere unban si nu detineti dovada, o sa fiti sanctionati cu -1 / REMOVE!

10. Mapa se schimba odata la 30-45 minute, intreband pe U@ si Y@ preferinte, la vot se pun mimin 3 mape, nerespectarea acestei reguli duce la avertisment verbal / -1 / REMOVE!

Edited by Raer
  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...