Jump to content
EnixServer Partener OfficialTrustServer Partener Official

GENERAL

Forums

 1. Design

  Arta, tehnica și știința nu sunt domenii incompatibile, contradictorii sau concurente, ci doar specifice și solidare. Ele se implică și se condiționează reciproc. Designerul știe că funcționalul, ergonomicul, esteticul și economicul conlucrează pentru a se ajunge la eficiență.

  uUqEKm9.png

  395
  posts
 2. Discuții Tematice şi Socializare

  Discuțiile între membrii comunității despre subiecte care nu se încadrează în celelalte secțiuni , chestionare , diverse curiozități și știri de zi cu zi .

  558
  posts
 3. Gaming

  Aici găseşti totul despre cele mai cunoscute jocuri online, unde puteti găsi de asemenea şi resurse pentru ele şi multe altele.

  238
  posts
 4. Tehnologie

  Tehnologia este ansamblul metodelor, proceselor, operațiilor făcute sau aplicate asupra materiilor prime, materialelor și datelor pentru realizarea unui anumit produs industrial sau comercial.

  111
  posts
 5. Multimedia

  Multimedia reprezintă conținutul și media, ce folosesc o combinație a diferitelor forme de conținut, cum ar fi date vizuale, audio, text, formate lingvistice, etc. codificate.

  274
  posts
 6. Magazin Virtual

  Un magazin este un site web pentru vânzarea de bunuri și servicii . In cele mai multe cazuri , magazinul on-line este o platformă pe care se adaugă produse .

  17
  posts
×