Jump to content
EnixServer Partener Official
 • Welcome

  Bine ai venit pe comunitatea DarkEvils Romania.

  Pentru a beneficia de o vedere asupra tuturor categoriilor, topicurilor si pentru a putea posta , te rugam sa-ti faci un cont.

   

Forums

 1. ADMINISTRAȚIE & DEZVOLTARE

  1. ZONA ADMINISTRATIVĂ

   Noutăți în legătură cu forumul, proiectele acestuia și serverele ce aparțin comunității; propuneri legate de forum; întrebări/probleme legate de forum/un server/contul dvs.; cât și tutoriale pentru a face mai ușoară navigarea pe acest forum.

   73
   posts
  2. ZONA UTILIZATORILOR

   Esti nou ? Fa o prezentare ! O categorie dedicata userilor pentru a-si exprima opiniile. Nu ezita sa ne spui propunerile sau sugestiile tale.

   482
   posts
  3. Buy/Sell Server's

   Anunță vânzarea sau deschiderea unui server in comunitatea DarkEvils

   3
   posts
  4. ASISTENȚĂ SERVER

   Această categorie este dedicată serverelor afiliate în comunitate, aici veți beneficia de suport gratuit din partea membrilor din staff !

   92
   posts
  5. DARKEVILS.Ro | GAMETRACKER   (53 visits to this link)

   type-460x42_cborder-3E4148_ctop-3E4148_c

  6. DARKEVILS.RO | FACEBOOK   (27 visits to this link)

   DKrXkZ2.png

  7. 1
   post
 2. SERVERE PUBLICE

  1. 145
   posts
  2. Servere Counter Strike 1.6

   Categorie dedicata serverelor de Counter-Strike 1.6 oficiale. Aici gasesti servere de Counter Strike 1.6 cu hosting de calitate,performanta,protectie.

   419
   posts
  3. 44
   posts
 3. PROIECTELE COMUNITAȚI

  1. 5
   posts
  2. 34
   posts
 4. CLANURI

  1. 1
   post
 5. GENERAL

  1. Design

   Arta, tehnica și știința nu sunt domenii incompatibile, contradictorii sau concurente, ci doar specifice și solidare. Ele se implică și se condiționează reciproc. Designerul știe că funcționalul, ergonomicul, esteticul și economicul conlucrează pentru a se ajunge la eficiență.

   265
   posts
  2. Discuții Tematice şi Socializare

   Discuțiile între membrii comunității despre subiecte care nu se încadrează în celelalte secțiuni , chestionare , diverse curiozități și știri de zi cu zi .

   369
   posts
  3. Gaming

   Aici găseşti totul despre cele mai cunoscute jocuri online, unde puteti găsi de asemenea şi resurse pentru ele şi multe altele.

   84
   posts
   • Marty
  4. Tehnologie

   Tehnologia este ansamblul metodelor, proceselor, operațiilor făcute sau aplicate asupra materiilor prime, materialelor și datelor pentru realizarea unui anumit produs industrial sau comercial.

   75
   posts
  5. Multimedia

   Multimedia reprezintă conținutul și media, ce folosesc o combinație a diferitelor forme de conținut, cum ar fi date vizuale, audio, text, formate lingvistice, etc. codificate.

   138
   posts
  6. Magazin Virtual

   Un magazin este un site web pentru vânzarea de bunuri și servicii . In cele mai multe cazuri , magazinul on-line este o platformă pe care se adaugă produse .

   14
   posts
 6. Arhiva generala

   • No posts here yet
×