Jump to content
EnixServer Partener OfficialTrustServer Partener Official
 • Welcome

  Bine ai venit pe comunitatea DarkEvils Romania.

  Pentru a beneficia de o vedere asupra tuturor categoriilor, topicurilor si pentru a putea posta , te rugam sa-ti faci un cont.

   

 1. ADMINISTRAȚIE & DEZVOLTARE

  1. ZONA ADMINISTRATIVĂ

   Noutăți în legătură cu forumul, proiectele acestuia și serverele ce aparțin comunității; propuneri legate de forum; întrebări/probleme legate de forum/un server/contul dvs.; cât și tutoriale pentru a face mai ușoară navigarea pe acest forum.

   87
   posts
  2. ZONA UTILIZATORILOR

   Esti nou ? Fa o prezentare ! O categorie dedicata userilor pentru a-si exprima opiniile. Nu ezita sa ne spui propunerile sau sugestiile tale.

   674
   posts
  3. Cumpar/Deschide/Vinde Server

   Anunță, cumpârarea, vânzarea sau deschiderea unui server in comunitatea DarkEvils.

   6
   posts
  4. ASISTENȚĂ SERVER

   Această categorie este dedicată serverelor afiliate în comunitate, aici veți beneficia de suport gratuit din partea membrilor din staff !

   133
   posts
  5. DARKEVILS.Ro | GAMETRACKER   (133 visits to this link)

  6. DARKEVILS.RO | FACEBOOK   (74 visits to this link)

  7. 2
   posts
 2. SERVERE PUBLICE

  1. 272
   posts
  2. Servere Counter Strike 1.6

   Categorie dedicata serverelor de Counter-Strike 1.6 oficiale. Aici gasesti servere de Counter Strike 1.6 cu hosting de calitate,performanta,protectie.

   451
   posts
  3. 36
   posts
 3. PROIECTELE COMUNITAȚI

  1. 5
   posts
  2. 41
   posts
 4. CLANURI

  1. 1
   post
 5. GENERAL

  1. Design

   Arta, tehnica și știința nu sunt domenii incompatibile, contradictorii sau concurente, ci doar specifice și solidare. Ele se implică și se condiționează reciproc. Designerul știe că funcționalul, ergonomicul, esteticul și economicul conlucrează pentru a se ajunge la eficiență.

   uUqEKm9.png

   395
   posts
  2. Discuții Tematice şi Socializare

   Discuțiile între membrii comunității despre subiecte care nu se încadrează în celelalte secțiuni , chestionare , diverse curiozități și știri de zi cu zi .

   553
   posts
  3. Gaming

   Aici găseşti totul despre cele mai cunoscute jocuri online, unde puteti găsi de asemenea şi resurse pentru ele şi multe altele.

   238
   posts
  4. Tehnologie

   Tehnologia este ansamblul metodelor, proceselor, operațiilor făcute sau aplicate asupra materiilor prime, materialelor și datelor pentru realizarea unui anumit produs industrial sau comercial.

   111
   posts
  5. Multimedia

   Multimedia reprezintă conținutul și media, ce folosesc o combinație a diferitelor forme de conținut, cum ar fi date vizuale, audio, text, formate lingvistice, etc. codificate.

   274
   posts
  6. Magazin Virtual

   Un magazin este un site web pentru vânzarea de bunuri și servicii . In cele mai multe cazuri , magazinul on-line este o platformă pe care se adaugă produse .

   17
   posts
 6. ARHIVA GENERALA

   • No posts here yet
 • Steam Group

  DarkEvils Romania Join Group  Join Chat
  Nu ne mândrim cu numărul de membrii, suntem încă la început în ierarhie, mai avem mult de muncit. Încercăm să fim cât mai mult originali şi profesionali în acelaşi timp, nu ne place să furăm idei dar nici să fim furaţi. Orice membru e bine venit, nu facem discriminări. Indiferent de culoare toţi sunt trataţi la fel, nimeni nu este mai presus decât celălalt. Staff-ul este bine ales şi echilibrat, veţi descoperi oameni foarte sociabili, cu bun simţ, cu o cultură vastă, săritori când sunt probleme/dificultăţi şi cu cei şapte ani de acasă. Iar dacă doreşti poţi invita prietenii tăi la noi în grupul de steam simplu şi rapid.Regulamentul este unul foarte scurt şi la obiect, oricine îl încalcă este pedepsit, nu ţinem cont că acea persoană ne este prietenă, are grad, a donat şi aşa mai departe. Cu siguranţă nu veţi regreta dacă vă înregistraţi, sperăm să vă simţiti cât mai bine dacă alegeţi să vă alăturaţi acestei comunităţi.                 DARKEVILS România              GAMING MEETS AN NEW LEVEL [ TeamSpeak 3 ] TS.DARKEVILS.RO-----------------------------------------------------→ TS.DARKEVILS.RO / - TeamSpeak3 Server→ GO.DARKEVILS.RO / - CS;GO Competitive Official Server→ AWP.DARKEVILS.RO / - CS;GO Mod awp Official Server●▬▬▬▬ ★ DarkEvils.Ro Romania ★ ▬▬▬▬▬●● Fondatorii┋ BrAuNNN!┋ AnDu┋┋● Administrator┋┋┋┋●▬▬▬▬ ★ DarkEvils.Ro Romania ★ ▬▬▬▬▬●❗ Be kind to other people.❗ Be respectful to other people.❗ Do not spam anything anywhere.❗ Do not beg in comments and threads.❗ Do not promote yourself without permission.❗ Support our group however you can.❗ You are responsible for your Steam account.❗ Never ever break any of the aforementioned rules.

  Members
  473

  In-Game
  33

  Online
  160

  In-Chat
  20

 • Community Support

  Please donate to support this community. We appreciate all donations!

  Multumim pentru sustinere! Orice donatie intra in buna functionare a comunitatii.

  Multumim pentru sustinere! DarkEvils Romania
 • Most Points

  • 127
  • 126
  • 121
 • Topics

 • Clubs

 • Popular Contributors

 • Today's Birthdays

  1. S0l0
   S0l0
   (14 years old)
 • Recent Status Updates

×