Jump to content
 • Welcome

  Bine ai venit pe comunitatea DarkEvils Romania.

  Pentru a beneficia de o vedere asupra tuturor categoriilor, topicurilor si pentru a putea posta , te rugam sa-ti faci un cont.

   

  1. ZONA ADMINISTRATIVĂ

   Noutăți în legătură cu forumul, proiectele acestuia și serverele ce aparțin comunității; propuneri legate de forum; întrebări/probleme legate de forum/un server/contul dvs.; cât și tutoriale pentru a face mai ușoară navigarea pe acest forum.

   115
   posts
  2. ZONA UTILIZATORILOR

   Esti nou ? Fa o prezentare ! O categorie dedicata userilor pentru a-si exprima opiniile. Nu ezita sa ne spui propunerile sau sugestiile tale.

   740
   posts
  3. Cumpar/Deschide/Vinde Server

   Anunță, cumpârarea, vânzarea sau deschiderea unui server in comunitatea DarkEvils.

   8
   posts
  4. ASISTENȚĂ SERVER

   Această categorie este dedicată serverelor afiliate în comunitate, aici veți beneficia de suport gratuit din partea membrilor din staff !

   164
   posts
  5. DARKEVILS.Ro | GAMETRACKER   (257 visits to this link)

  6. DARKEVILS.RO | FACEBOOK   (131 visits to this link)

  7. 1
   post
  1. Servere Counter Strike 1.6

   Categorie dedicata serverelor de Counter-Strike 1.6 oficiale. Aici gasesti servere de Counter Strike 1.6 cu hosting de calitate,performanta,protectie.

   512
   posts
   • No posts here yet
  2. 1
   post
  1. 5
   posts
  2. 21
   posts
  1. 1
   post
  1. Design

   Arta, tehnica și știința nu sunt domenii incompatibile, contradictorii sau concurente, ci doar specifice și solidare. Ele se implică și se condiționează reciproc. Designerul știe că funcționalul, ergonomicul, esteticul și economicul conlucrează pentru a se ajunge la eficiență.

   uUqEKm9.png

   585
   posts
  2. Discuții Tematice şi Socializare

   Discuțiile între membrii comunității despre subiecte care nu se încadrează în celelalte secțiuni , chestionare , diverse curiozități și știri de zi cu zi .

   1.591
   posts
  3. Gaming

   Aici găseşti totul despre cele mai cunoscute jocuri online, unde puteti găsi de asemenea şi resurse pentru ele şi multe altele.

   324
   posts
  4. Tehnologie

   Tehnologia este ansamblul metodelor, proceselor, operațiilor făcute sau aplicate asupra materiilor prime, materialelor și datelor pentru realizarea unui anumit produs industrial sau comercial.

   119
   posts
  5. Multimedia

   Multimedia reprezintă conținutul și media, ce folosesc o combinație a diferitelor forme de conținut, cum ar fi date vizuale, audio, text, formate lingvistice, etc. codificate.

   442
   posts
  6. Magazin Virtual

   Un magazin este un site web pentru vânzarea de bunuri și servicii . In cele mai multe cazuri , magazinul on-line este o platformă pe care se adaugă produse .

   27
   posts
   • No posts here yet

Follow: DarkEvils Romania Community

Go Pro

︻┳═一★★★

Go Hard

︻┳═一★★★★★

DarkEvils Romania

︻┳═一★★★★★★★★★★

Go Pro => Go Hard => Never Die => Be a DarkEvils Member

×
Smooth Scroller